MBM Domina Pro 700

In de Domina Pro 700 kooklijn van MBM is er een ruime keuze aan professionele kookapparatuur voor in uw horeca keuken. De Italiaanse kwaliteit komt perfect naar voren door het gebruik van hoogwaardige materialen en dit zorgt voor een lange levensduur. Zo zijn er prachtige gasfornuizen te vinden met een open of een dicht onderstel of een gasfornuis inclusief een gas oven. Als u liever gaat voor een elektrisch fornuis dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Er zijn diverse modellen beschikbaar met bijvoorbeeld 4 ronde of 4 vierkante platen. De kookplaten hebben een temperatuur van maar liefst 50°C tot 400°C en zijn dus ideaal om te gebruiken in uw professionele horeca keuken. Neem hieronder snel een kijkje!

MBM Domina Pro 700

Gasfornuis Domina Pro 700 staand model

In de Domina Pro 700 kooklijn is er een reeks aan gasfornuizen te vinden met een robuust design in een staande uitvoering. Dit gasfornuis heeft 6 branders met een verbruik van 5,5kW en een gas oven met een vermogen van 6KW. Bovendien heeft het gasfornuis efficiënte branders met een rendement tot wel 60% en de horizontale vlam zorgt voor een uniforme verhitting van de pan. Het is een professioneel gasfornuis dat eenvoudig is in gebruik en ook gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Een ideaal fornuis waar u de lekkerste gerechten op klaar kunt maken voor uw gasten. 

MBM Domina Pro 700 en andere kooklijnen van HorecaRama

Bij HorecaRama hebben wij een gevarieerd en breed assortiment aan appratuur en benodigdheden voor de inrichting van uw horeca keuken, restaurant of hotel. Naast de MBM kooklijn kunt u ook bij ons terecht voor kooklijnen van bekende merken zoals Bartscher en Modular. Deze kooklijnen hebben een ruime collectie aan keukenapparatuur zoals fornuizen die geschikt zijn voor gas, elektrisch of het koken op inductie. Daarnaast zijn er verschillende accessoires te vinden die naadloos aansluiten op de apparatuur in de desbetreffende kooklijn.