RVS spoelbak

Voor uw professionele keuken heeft u een RVS spoelbak nodig. Het reinigen van een groot aantal stukken serviesgoed, pannen en glazen maakt onderdeel uit van de bedrijfsvoering en dient hygiënisch en economisch te gebeuren. Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een RVS spoelbak, variërend van losse modellen, inlas RVS spoelbakken in verschillende maten en handenwasbakken. Ook geschikt voor andere plekken in uw horecagelegenheid zoals de toiletten.

RVS spoelbak

Het aanbod RVS spoelbakken van HorecaRama

De inlas RVS spoelbakken voor uw horecakeuken zijn beschikbaar in verschillende maten en allemaal gemaakt van roestvrijstaal. Ook standpijpen vindt u in verschillende afmetingen. Bij de afdeling RVS spoelbakken vindt u veel mogelijkheden voor de aanschaf van een RVS wasbak waaronder ook bijzondere modellen. Tenslotte kunt u bij HorecaRama ook een achterschot of kranen voor uw RVS spoelbak kopen.

RVS spoelbakken voor de horeca: wasbakken

Bij HorecaRama vindt u verschillende modellen RVS spoelbakken in de uitvoering van een wasbak. Kijk bijvoorbeeld eens naar de roestvrijstalen wasbak handsfree. Deze hygiënische uitvoering van de horeca spoelbak wordt compleet geleverd met afvoerstuk, een tuit en met een voor gemonteerde kraan. U kunt kiezen voor een spoelbak op zuil, een wasbak met pedaalbediening of voor een RVS spoelbak die beschikt over zowel een spoelbak als een wasbak. Kijk voor het volledige assortiment naar het gevarieerde aanbod RVS spoelbakken van HorecaRama.

RVS spoelbakken en andere RVS meubels

Uw keuken volledig naar wens inrichten met RVS keukenmeubels? Bijvoorbeeld een roestvrijstaal onderstel voor het plaatsen van apparatuur. Ook vindt u bij HorecaRama een uitgebalanceerd en ruim assortiment RVS meubels zoals spoelbakken, kasten en planken. De kasten zijn verkrijgbaar met of zonder deuren en in verschillende afmetingen en ook de RVS planken zijn verkrijgbaar in tal van breedtematen. Kijk naar het ruime assortiment RVS spoelbakken voor een economische inrichting van uw horeca keuken.