Aardappelschilmachine

Werkt u veel met aardappelen? Dan kan schillen (dagelijks) een flinke klus zijn! Velen zijn u voor gegaan en zij hebben gekozen voor een automatische aardappelschilmachine. Bekijk het overzicht en kies het model dat bij u past.

Aardappelschilmachine

Welke merken Aardappelschilmachine heeft HorecaRama?

Misschien is het goed om gelijk enkele merken te noemen. HorecaRama voert bewust voor betrouwbare merken die hun prijs/kwaliteit verhouding hebben bewezen. Zo kunt u denken aan de strak vormgegeven modellen van CombiSteel. Ook een glanzend model als dat van het Zwitserse Kisag zal in de keuken niet misstaan. Vanzelfsprekend is de opsomming hiermee nog niet compleet. Zo hebben wij ook de Aardappelschilmachine van Bartscher en het in mat staal uitgevoerde model van Sammic.

Aardappelschilmachine en de juiste capaciteit

Bij aanschaf dan is de juiste capaciteit van groot belang. Zo loopt de capaciteit van de verschillende aardappelschilmachines uiteen van 4 kg tot 20 kg per keer. De grootste modellen hebben een capaciteit van tot wel 300kg per uur en 500kg per uur.

Meer informatie over Aardappelschilmachine

Voorgaande overwegingen spelen een belangrijke rol bij het besluit een bepaalde Aardappelschilmachine te kiezen. Wordt het er één, misschien twee of nog enkele meer? Het zijn precies het soort vragen waarmee u bij ons serviceteam terecht kunt. Bel ons nummer 010-7852046 en u wordt netjes op maat voorgelicht. Koop uw Aardappelschilmachine altijd met een juiste capaciteit, want dit staat borg voor jarenlang schilplezier.