Aardappelschilmachine

De Aardappelschilmachine is een apparaat dat een belangrijke basis vormt voor uw restaurant. De grote hoeveelheid voedingswaarde die door dit apparaat heen gaat, zou u anders behoorlijk veel werk kosten. Naast een snelle productie van de juiste hoeveelheid aardappels, is het ook van belang dat het schillen van deze aardappels goed gebeurt. Het is dan ook om deze reden, dat HorecaRama alleen modellen van betrouwbare merken in haar overzicht zet.

Welke merken Aardappelschilmachine heeft HorecaRama?

Misschien is het goed om gelijk enkele merken te noemen. HorecaRama koos bewust voor betrouwbare merken uit het hogere segment. Zo kunt u denken aan de strak vormgegeven modellen van CombiSteel. Ook een glanzend model als dat van het Zwitserse Kisag zal in de keuken niet misstaan. Vanzelfsprekend is de opsomming hiermee nog niet compleet. Zo kunnen wij ook de Aardappelschilmachine van Bartscher aanbevelen. Hetzelfde geldt voor het in mat staal uitgevoerde model van Sammic. In ons uitgestalde assortiment kunt u de foto's van deze apparaten bekijken.

Aardappelschilmachine en de juiste capaciteit

Gaat u over tot de aanschaf van dit belangrijke apparaat, dan is de juiste capaciteit van groot belang. Allereerst hangt dit natuurlijk af van de grootte van uw restaurant. Zo kan de capaciteit van de verschillende machines uiteenlopen van 4 kg tot 20 kg per keer. Ook de snelheid waarmee het proces plaats vindt speelt een belangrijke rol. De schilfunctie kan namelijk oplopen tot een maximum van 300 kg per uur. Voordat u tot aanschaf van een nieuwe machine overgaat, dient u zich af te vragen of u de schilfunctie voor het gehele restaurant in slechts één Aardappelschilmachine wilt concentreren. Wanneer u bij grote hoeveelheden de productie over meerdere apparaten verdeelt, blijft u flexibeler en kunt u nog ergens op terugvallen bij een eventuele storing.

Laat u voorlichten over de Aardappelschilmachine

Voorgaande overwegingen spelen een belangrijke rol bij het besluit een bepaalde Aardappelschilmachine te kiezen. Wordt het er één, misschien twee of nog enkele meer? Het zijn precies het soort vragen waarmee u bij ons serviceteam terecht kunt. Bel ons nummer 010-7852046 en u wordt netjes op maat voorgelicht. Koop uw Aardappelschilmachine altijd met een juiste capaciteit, want dit staat borg voor jarenlang schilplezier.

Lees meer