Frituurmand

Voor het frituren van onder andere frites, frikandellen en kroketjes heeft u een frituurmand nodig. In grotere horecaonderneming zijn meerdere frituurmanden nodig, zeker als het een frietzaak betreft. Voedsel uit de frituur wordt echter in vrijwel elke horecaonderneming op de menukaart aangeboden zodat er altijd frituur spullen nodig zijn in de professionele keuken. Friteuses, lekbakken, frituurmanden en alles wat u verder nodig heeft voor professioneel frituren vindt u bij HorecaRama.

Frituurmand

Frituurmanden van HorecaRama

In het assortiment frituur spullen van HorecaRama vindt u verschillende frituurmanden, gemaakt van roestvrijstaal en variërend in grootte. Een frituurmand wordt geplaatst in de friteuse en na het verstrijken van de benodigde tijd haalt u met het handvat de frituurmand uit het vet. De frituurmand kan dienen als lekbak maar als u direct nieuwe frites wilt bakken in de frituurmand, dan kunt u de frites ook deponeren in een speciale lekbak die ook verkrijgbaar is bij HorecaRama.

Wat kunt u met een frituurmand

Naast het frituren van frites en andere gerechten zoals aardappelkroketjes, inktvisringetjes of groenteschijven, kunt u de frituurmand ook gebruiken als lekbak maar ook als frituurschep. Als u een grotere friteuse heeft dan kunt u met een kleine frituurmand ook frites uit de friteuse scheppen waardoor direct het meeste vet in de friteuse achterblijft en de gerechten kunnen daarna in de frituurmand of in een speciale lekbak die eveneens verkrijgbaar is bij HorecaRama om verder uitlekken.

Een frituurmand kopen bij HorecaRama

Onze frituurmanden zijn zoveel mogelijk voorzien een duidelijke maataanduiding. Bent u op zoek naar een specifieke frituurmand van een bepaald merk? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. Let voor het aanschaffen van een frituurmand altijd goed op de maten die u nodig heeft. Het komt wel eens voor dat de mand niet blijkt te passen door de specifieke ophangmechanismes.

Frituurmanden en andere frituur spullen van HorecaRama

Zoekt u frituur spullen voor uw professionele keuken dan bent u bij HorecaRama aan het goede adres. Alles wat u nodig heeft om op professionele wijze uw gerechten te frituren: frituurmanden, een frituurschep, frikandelsnijders, frietsnijder en friteszakjesstandaarden. U vindt bij HorecaRama een bijzonder ruim aanbod friteuses: op gas, op elektra, tafelmodellen en complete modellen met onderkast. Ga voor al uw frituurbenodigdheden zoals frituurmanden naar HorecaRama.

 

Vraag en antwoord over de frituurmand

 

Waar gebruik ik een frituurmand voor?

Een frituurmand gebruikt u voor het frituren van verschillende gerechten. De frituurmand plaatst u in de friteuse en na een bepaalde tijd haalt u het mandje uit het vet. Hierbij kunt u denken aan heerlijke frietjes, kroketten, bami schijven, inktvisringen en ga zo maar door. Binnen een korte tijd heeft u een heerlijke schaal met snacks geserveerd aan uw gasten.

Voor welke friteuse is de frituurmand geschikt?

Voor welke friteuse de frituurmand geschikt is, verschilt per model. Zo zijn er losse frituurmandjes die geschikt zijn voor een friteuse van 8 liter of van 10 liter. Daarnaast zijn er ook grotere uitvoeringen van de frituurmand beschikbaar bij HorecaRama. Zo hebben wij uitvoeringen die ideaal zijn voor een friteuse van 8 + 8 liter.

Welke uitvoeringen van de frituurmand zijn er?

De frituurmand is er in diverse uitvoeringen zodat u goed kunt kijken welke het beste aansluit bij de friteuse in uw horecakeuken. Ze zijn er in een ovale of een rechte vorm. Daarnaast zijn er ook ronde frituurmandjes met een diameter van 20cm of 24cm. Ook zijn er speciale frituurmanden voor oliebollen en vis verkrijgbaar.