Mousse ring

Met behulp van een mousse ring bereidt u in de professionele horeca keuken de heerlijkste desserts. Denk aan chocolademousse of een mousse van sinaasappel. De verschillende ingrediënten voor het bereiden van een mousse moeten enige tijd opstijven in de koelkast. Het beste gebruikt u hiervoor een mousse ring zodat bijvoorbeeld de chocolade niet uitloopt. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit veel verschillende mousse ringen in allerlei groottes en in verschillende vormen.

Mousse ring

De Mousse ringen van HorecaRama

De mousse ringen van HorecaRama zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U vindt in het assortiment mousse ringen van HorecaRama zowel hoge als lage modellen, grote en kleine ringen en ook vierkante mousse ringen. Met de ringen maakt u in een handomdraai heerlijke desserts zoals taartjes en gebakjes, chocolademousse of cheese cake. Kies voor een laag model of hoog model mousse ring of combineer uw aankopen zodat u voor elk gerecht een passende mousse ring in huis heeft.

Mousse ringen en andere patisserie benodigdheden

Bij de afdeling patisserie van HorecaRama vindt u alles voor het bereiden van taarten, gebak, mousse en andere heerlijkheden. Mousse ringen in soorten en maten maar ook een beslagkom, chocoladevormen en deegrollers. Het aanbod producten bij de patisserie afdeling is gevarieerd en uitgebreid zodat u altijd vindt wat u zoekt. Een kleine mousse ring bijvoorbeeld voor het bereiden van minitaartjes.

Voorbeelden patisserie benodigdheden

Bij HorecaRama combineert u eenvoudig al uw aankopen voor een professionele inrichting van de horeca keuken. Kies uit tientallen deegrollers, spuitmondjes voor slagroom of beslagkommen, van groot tot klein, hoog en laag en verkrijgbaar in verschillende materialen zoals roestvrijstaal en kunststof. De mousse ringen zijn gemaakt van roestvrijstaal en ook taartvormen zijn in tientallen soorten en maten verkrijgbaar. Mousse ring nodig of andere patisserie producten? Ga voor een grote keuze naar HorecaRama.