Melkkoeler

Melkkoelers zijn een waardevolle toevoeging in uw restaurant, hotel of in elke andere horecagelegenheid. Ze zorgen ervoor dat de verse melk op de juiste temperatuur bewaard blijft en dat u deze op ieder moment van de dag kunt gebruiken voor alle lekkere kopjes koffie! U bent hier aan het juiste adres voor een mooie selectie van melkkoelers. Neem hieronder snel een kijkje!

Melkkoeler

Het gebruik van een melkkoeler

Een melkkoeler is gemakkelijk in gebruik en geschikt voor ieder horecabedrijf. Voor een uitmuntende latte macchiato, een café au lait of een cappuccino is er natuurlijk verse melk nodig. Een melkkoeler is hier perfect voor en er zijn verschillende varianten beschikbaar. Bij de grotere melkkoeler van 9 liter zit er bijvoorbeeld een gaatje aan de zijkant zodat er een slang van de koffiemachine naar het pak melk doorheen kan.

Professionele melkopschuimer als een perfecte aanvulling op de melkkoeler

Bij HorecaRama hebben wij naast de melkkoeler een aantal professionele melkopschuimers in ons assortiment. Het bewaren van verse melk is een belangrijk onderdeel, maar deze verse melk wilt u natuurlijk ook op een prachtige manier tot zijn recht laten komen in de koffie. Een professionele melkopschuimer is daar echt de ideale tool voor!