Salamander keuken

Een salamander keuken is bij uitstek geschikt om uw gerechten te voorzien van een mooi bruin korstje en hoort daarom thuis in de professionele horeca keuken. Dit apparaat lijkt op een oven maar dan zonder deur. Er zijn modellen van de salamander keuken die ook geen zijwanden hebben zodat grote schotels gemakkelijk in de salamander passen. Een horeca salamander heeft aan de bovenkant verwarmingselementen waarvan de temperatuur is in te stellen zodat gekozen kan worden voor een snelle bruinkleuring of juist voor langzame garing van het gerecht.

Salamander keuken

Toepassingen van de horeca salamander voor in de keuken

Met een horeca salamander keuken kunt u van alles: gratineren en glaceren, toasten en grillen of ontdooien. Omdat de stralingswarmte van boven komt kunt u gerechten zoals een kip grillen of een ovenschotel van een bruin korstje voorzien. Er zijn zowel horeca salamanders verkrijgbaar in tafelmodel als voor aan de wand. HorecaRama heeft verschillende salamanders keuken in het assortiment, van klein tot groot en in verschillende uitvoeringen. Een salamander voor in de keuken is een aanwinst voor elke horeca onderneming.

De salamanders keuken van HorecaRama

De kleine salamander keuken met zijwanden is geschikt voor de professionele horeca keuken waar af en toe, meest kleine gerechten moeten worden gegrilld of van een bruin korstje moeten worden voorzien. Deze uitvoering van de horeca salamander heeft een verchroomd werkrooster en een uitneembare vetopvangbak en is zowel geschikt als tafelmodel als voor aan de muur. Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Een andere keuze is een salamander keuken zonder zijwanden, gemaakt van roestvrijstaal en uitgevoerd met een lichtlopend bovenstuk waarmee de grillhoogte kan worden ingesteld. Deze horeca salamander keuken beschikt over een digitale timer, traploze thermostaat en verchroomd rooster. Het aanbod aan salamanders keuken is bij HorecaRama zeer divers, kijk daarom in de webshop om uw keuze te bepalen.

Salamanders keuken en andere horeca apparatuur

In de professionele horeca keuken is allerlei apparatuur nodig voor braden, grillen en koken: een salamander keuken, een hotdog warmer, pastamachine of keukenmachine. Ga voor een compleet aanbod keukenapparatuur naar HorecaRama en stem de keuze van uw apparaten zoals een horeca salamander voor in de keuken op elkaar af zodat u kunt beschikken over alle gemakken van professionele horeca apparatuur.