Vleeshamer

Voor professionele vleesbereiding zijn tal van producten te koop bij HorecaRama. Vleesmessen en vleessnijmachines maar ook vleesbewerkers in de vorm van vleeshamer, beenderzaag of vlees vermalser. Vlees vraagt om een assortiment speciale vleeshamers en vleesvermalsers die onmisbaar zijn bij het professioneel bereiden en serveren van vlees. Kijk naar het uitgebreide assortiment vleeshamers en andere benodigdheden voor vleesbereiding.

Vleeshamer

Vleeshamer en vleesvermalser: de werking 

Een vleeshamer wordt gebruikt om vlees malser te maken, de smaak van vlees te verbeteren en door een deze vleesbewerker te gebruiken verkort u ook de benodigde baktijd. Door met de vlees vermalser gaatjes te prikken in het vlees ontstaan kleine inkepingen waardoor kruiden en marinade diep in het vlees kan doordringen. Door gebruik van een vleeshamer of een vlees vermalser hoeft u vlees niet meer urenlang te laten marineren en alle vleessappen blijven in het vlees. Ee vlees vermalser is dan ook een prima vleesbewerker voor de professionele keuken.

Het aanbod vleeshamers van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u verschillende vleeshamers in het assortiment waaronder verschillende uitvoeringen van de vlees vermalser waaronder een grote vlees vermalser voor optimale bewerking van vlees. Ook in het assortiment vleesbewerkers zijn een vleeshamer gemaakt van aluminium met een bijl gemaakt van roestvrijstaal en een beenderzaag voor het bewerken van vleesstukken met bot. Kijk in de webshop van HorecaRama voor het volledige aanbod vleeshamers.

Vleeshamers en andere benodigdheden

Voor het bereiden van vlees vindt u bij HorecaRama producten zoals vlees vermalsers, een beenderzaag of vleeshamer maar ook voor een vleessnijmachine, vleeshaken en vleesvormen bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Voor alle andere benodigdheden voor de professionele keuken vindt u eveneens een breed assortiment zoals groente snijmachines, kaassnijmachines maar ook serveerschalen of een gehaktmolen. Heeft u vleeshamer nodig voor de professionele keuken ga dan naar HorecaRama voor een ruime keus.