Horeca koelkasten

Wilt u een horeca koelkast kopen? Dan bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan horeca koelkasten, bieden laagste prijsgarantie en hebben een korte levertijd. Een professionele koelkast moet aan bepaalde voorwaarde voldoen zodat deze optimaal kan worden ingezet. Op deze pagina vindt u een overzicht met al onze kwalitatief hoogwaardige horeca koelkasten en horeca koel vriescombinaties.

Horeca koelkasten van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u professionele koelkasten in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een RVS koelkast in tafelmodel of juist naar een grote koelkast met glazen deur, hier zit u goed. De meeste van onze horecakoelkasten hebben deuren die zowel naar links en naar recht draaiend gemonteerd kunnen worden.

In ons ruime assortiment vindt u naast mini koelkasten en de populaire RVS koelkast ook horeca koelkasten met glazen deur maar ook verschillende koelkasten met gesloten of dichte deur. Uiteraard behoort ook een horeca koelkast met dubbele deur tot de mogelijkheden. Wij bieden koelkasten met automatische ontdooiing en temperatuur regeling.  

De inhoud van de tafelmodel koelkasten varieert van 50 liter tot 150 liter en alles ertussenin. De grote professionele koelkasten gaan tot wel 700 liter inhoud, de koelkasten met dubbele deuren zelfs wel tot 1400 liter. We hebben zelfs koelkasten op wieltjes, oftewel koelkasten die verrijdbaar zijn. Het is maar net wat u zich wenst voor uw horeca keuken.

Horeca koel vriescombinatie of beide

Uiteraard bieden wij ook verschillende horeca koel vriescombinaties aan in allerlei uitvoeringen. Afhankelijk van de grootte van de horecakeuken kan er natuurlijk voor worden gekozen om naast een horeca koel vries combinatie ook nog een vrieskast in de voorraadruimte te plaatsen. Voor kleinere horecagelegenheden is wellicht juist ons assortiment aan horeca mini koelkasten of een koelkast in tafelmodel interessanter. Welke afmeting uw koelkast ook dient te hebben, in ons ruime aanbod aan horeca koelkasten, vindt u altijd een koelkast die bij uw horeca inrichting past.

Horeca koelkasten en meer

De mogelijkheden in horeca koeling zijn bijna eindeloos en in ons grote aanbod zit altijd een professionele koelkast die past bij uw horeca inrichting. Dus of u nu wilt gaan voor een RVS koelkast of juist een voorkeur heeft voor een horeca koelkast in wit gemoffeld staal, het kan allemaal bij ons! Ook voor een barkoeling maar ook voor de mooiste professionele koelvitrines kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij zijn er om het beste van uw horeca inrichting te maken en dat met laagste prijs garantie.

Lees meer