Hakmes

Een hakmes is niet weg te denken uit de professionele horecakeuken. Een hakmes is bij uitstek geschikt voor het hakken en snijden van vlees, vooral vlees met bot. Hak en snijdt bijvoorbeeld kip in stukken of gebruik uw hakmes voor het hakken van spareribs. De voordelen van een hakmes vindt u niet alleen in het snijdeel maar ook in het heft. Het heft van een hakmes is veel breder en ligt stevig in de hand. Hierdoor heeft u goed grip op de hakmes.

Hakmes

Een hakmes aanschaffen bij HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u verschillende hakmessen voor uw professionele keuken. De koksbijl is een hakmes van zeer goede kwaliteit en heeft een lemmet van 16cm. Hiermee hakt u moeiteloos vlees van elk soort. Ook zeer geschikt voor het hakken van stevige groentesoorten en eveneens verkrijgbaar in een grotere maat, namelijk met een lemmet van 20cm. 

Ook verkrijgbaar is een hakmes uit de Wüsthof classic serie. Dit hakmes is eveneens van zeer goede kwaliteit en heeft een lemmet van 20cm. Het hakmes speciaal voor het klieven van karbonades heeft een lemmet van 19cm. Overigens kunt u met behulp van een hakmes ook prima kruiden inkloppen, door gebruik te maken van het brede deel van het hakmes.

Hakmes en andere keukenmessen

Behalve een hakmes kunt u ook voor allerlei andere keukenmessen terecht bij uw horecaspecialist HorecaRama. Van alles soorten keukenmessen vindt u verschillende uitvoeringen: vleesmessen, aardappelschilmesjes, vismessen of hakbijlen en hakmessen. Daarnaast vindt u ook messenslijpers en messenhouders, wat u ook zoekt op het gebied van professionele messen en snijders voor de horecakeuken, HorecaRama heeft het.

Ga voor al uw keukenbenodigdheden zoals een hakmes naar HorecaRama

Messen en snijders van elk soort, geschikt voor vlees, vis en groenten, hakbijlen, hakmessen, maar ook een breed assortiment pannen, grillapparatuur, oestermessen of opbergrekken voor uw keukenspullen. U kunt de inrichting van uw keuken volledig afstemmen op uw smaak of behoefte, alles wat u nodig heeft vindt u bij HorecaRama. Kies voor gerenommeerde merken zoals Wüsthof als u zeker wilt zijn van professionele keukenmessen zoals het hakmes.