Fastfood dienbladen

Speciaal voor het meenemen van gerechten op een dienblad kunt u bij HorecaRama fastfood dienbladen aanschaffen. Deze dienbladen zijn voorzien van een bewerkt oppervlak waardoor minder kans op omvallen en schuiven bestaat. Leuke kleuren en veel verschillende uitvoeringen van fastfood dienbaden die u ook prima kunt stapelen, vindt u bij HorecaRama.

Fastfood dienbladen

Het aanbod fastfood dienbladen van HorecaRama

De fastfood dienbladen van HorecaRama zijn beschikbaar in verschillende maten. De kleinere dienbladen zijn geschikt voor het vervoeren van een paar gerechten en drankjes en hebben een maat van 34,5x26,5cm. Beschikbaar in verschillende kleuren waaronder rood, bauw, groen en bruin. De grotere maat fastfood dienbladen heeft afmetingen van 41,5x30,5 en met dit fastfood dienblad van gemiddelde grootte kunnen uw gasten meer gerechten zonder schuiven vervoeren. Deze dienbladen zijn eveneens in verschillende kleuren verkrijgbaar. De grote dienbladen met een afmeting van 45x35cm zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zijn ook voorzien van een bewerkt oppervlak.

Fastfood dienbladen en andere dienbladen

Bij HorecaRama kunt u niet alleen fastfood dienbladen kopen maar ook allerlei andere dienbladen. De fastfood dienbladen zijn gemaakt van kunststof maar u kunt ook kiezen voor dienbladen die gemaakt zijn van roestvrijstaal of dienbladen met een look van hout. Verder vindt u dienbladen met vakken, ronde, vierkante en ovale dienbladen in het assortiment en net als bij de fastfood dienbladen kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren.

Alles voor fastfood, van dienblad tot hamburgerdoosjes

Bij HorecaRama vindt u alles voor elke horecagelegenheid, ook voor fastfoodbedrijven en cateringbedrijven. Horeca dienbladen in alle soorten en maten, handige doosjes voor het vervoeren van hamburgers, accessoires voor het maken van milkshakes, bekerhouders en tal van voedsel dispensers. Fastfood dienbladen in allerlei kleuren zodat u uw bedrijf volledig naar wens en smaak kunt inrichten en kunt kiezen voor de uitstraling van uw bedrijf die u wenst.