IJsemmer

Wilt u voortdurend een voorraad ijsblokjes gereed hebben staan dat gebruikt u hiervoor het beste een ijsemmer. Een ijsemmer is bij HorecaRama in verschillende soorten en maten beschikbaar zodat u een ijsemmer naar uw smaak en in de gewenste grootte kunt kiezen. Een mooie ijsemmer staat ook prima op uw bar en is handig in combinatie met een ijsblokjesmachine, eveneens verkrijgbaar bij HorecaRama.

IJsemmer

Kiezen uit verschillende ijsemmers

De keuze bij HorecaRama uit ijsemmers is zeer divers: grote, middelgrote en kleine ijsemmers en zowel met als zonder deksel verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de ijsemmer met twee ringen aan de zijkant met een inhoud van 1,5 liter, gemaakt van roestvrijstaal. Of kies voor de ijsemmer met deksel, verkrijgbaar in verschillende maten tot wel 5 liter en geleverd met deksel. U kunt kiezen uit verschillende soorten ijsemmers met of zonder deksel van roestvrijstaal of met een deksel van kunststof met een verchroomde buitenlaag. Kijk eens rond in de webshop en ontdek het ruime aanbod aan ijs apparatuur van HorecaRama.

IJsblokjestang voor uw ijsemmer

Het uitnemen van ijsblokjes uit de ijsemmer doet u het beste door gebruik te maken van een ijsblokjestang. Bij sommige ijsemmers wordt een ijsblokjestang meegeleverd maar u kunt bij HorecaRama ook een ijsblokjestang los bestellen. U heeft de keuze uit verschillende tangen van roestvrijstaal, met of zonder gekartelde grip voor meer greep op de ijsblokjes uit uw ijsemmer.

IJsemmers en andere ijs apparatuur

Voor al uw benodigdheden voor het maken van ijs, voor ijsklontjes of het presenteren van ijs gaat u naar HorecaRama. Een ijsblokjesmachine, een ijsemmer, ijsblokjestang maar ook ijscoupes, een ijscrusher of ijsknijper vindt u bij HorecaRama. Stem uw aankopen op elkaar af en maak uw keuze uit de ruim gesorteerde producten ijs apparatuur waaronder een flinke keus uit ijsemmers.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur