Afzuigkappen zonder motor

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u in uw horecagelegenheid al een afzuigkap met een motor heeft en u een extra afzuigkap wilt hebben zonder een motor. Of dat de juiste installatie al aanwezig is en u alleen een afzuigkap nodig heeft om uw horeca keuken goed geventileerd te maken. Ook deze afzuigkappen zijn bij HorecaRama aanwezig.

Afzuigkappen zonder motor

Aandachtspunten bij het aanschaffen van een afzuigkap zonder motor

Bij het aanschaffen van een afzuigkap zonder een motor zijn er een aantal punten die u mee kunt nemen in uw zoektocht. Zo is de grootte erg handig om op te letten, want iedere horeca keuken is uniek. Daarnaast is ook de afzuigcapaciteit van uw afzuigkap een punt die zeker de aandacht verdient. Er is immers een afzuigkap nodig die groot genoeg is om uw keuken helemaal fris en geventileerd te krijgen. Bent u op zoek naar een speciale maat afzuigkap en kunt u deze niet vinden? Bekijk dan onze RVS Maatwerk Afzuigkappen.

Een afzuigkap zonder motor voor in de horeca en andere benodigdheden

Is een afzuigkap zonder een motor nou niet helemaal datgene waar u naar op zoek bent. Dan kunt u ook even verder kijken in ons ruime assortiment aan afzuigkappen inclusief motor of als u op zoek bent naar een extra veiligheidsmiddel in uw horeca keuken, de elektromagnetische gaskleppen.