MBM Domina 1100

De Domina 1100 kooklijn is er een met een compleet aanbod voor de inrichting van uw horeca keuken. De apparatuur heeft een diepte van 110cm en een mooi, robuust design uit Italië. De apparatuur uit deze kooklijn is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en heeft een lange levensduur. Het is dé ideale kookapparatuur voor professioneel gebruik in verschillende horecagelegenheden. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een ruime collectie aan producten voor in de horeca. Begin uw zoektocht vandaag nog en bekijk hieronder onze producten.

MBM Domina 1100

Bakplaten uit de Domina 1100 kooklijn

De Domina 1100 kooklijn beschikt over diverse bakplaten die een ideale aanvulling zijn in uw professionele horeca keuken. Zo zijn er bakplaten op gas waar u de lekkerste gerechten op kunt bereiden. Deze bakplaat heeft een gladde plaat met een werkblad die gemaakt is van RVS. Er is een praktische vetopvanglade aanwezig en de bakplaat beschikt over 2 branders met een verbruik van 9kW. De bakplaten uit de Domina 1100 serie zijn staande modellen met een dicht onderstel. Daarnaast zijn er ook elektrische bakplaten met een aansluiting van 400 Volt waar u uit kunt kiezen.   

Andere apparatuur uit de MBM kooklijn

Naast de Domina 1100 kooklijn hebben wij ook nog andere MBM kooklijnen zoals de Domina Pro 700. Deze kooklijn heeft een uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur met een diepte van 73cm. Om een stapje groter te gaan komen we uit bij de Domina 980 producten. De diepte van deze producten is 90cm. Hieronder zullen wij een aantal producten benoemen die terug te vinden zijn in deze mooie kooklijnen:

- Gasfornuizen

- Elektrische fornuizen

- Keramische fornuizen

- Friteuses

- Bakplaten

- Pastakokers

- Bain-marie apparatuur