Opzetkoelvitrine

Een opzetkoelvitrine is onmisbaar in hotels en restaurants en in de professionele keuken. U kunt een opzet koelvitrine op de toonbank plaatsen, gebruiken bij een buffet of gebruiken in de keuken. Bij HorecaRama heeft u een grote keuze uit opzetkoelvitrines in verschillende uitvoeringen en kunt u ook koel prepareer units aanschaffen. De opzetkoelvitrines van HorecaRama zijn geschikt voor het plaatsen van GN bakken en speciaal ontworpen voor gebruik in de horeca.

Opzetkoelvitrine

Keuze uit opzetkoelvitrines

Bij HorecaRama heeft u een grote keuze uit opzetkoelvitrines: kleinere modellen die geschikt zijn voor het plaatsen van 5 GN bakken ¼ of voor het plaatsen van GN bakken in verschillende maten. De grotere opzetkoelvitrines zijn geschikt voor het plaatsen van 9 of 10 GN bakken, in verschillende samenstellingen. Alle opzetkoelvitrines zijn voorzien van een deksel. Kies uit modellen koelvitrine met een deksel van glas of met een metalen klapdeksel. Alle opzetkoelvitrines van HorecaRama zijn van hoge kwaliteit en van A-merken zodat u zeker bent van duurzaamheid en gebruiksgemak.

Enkele opzetkoelvitrines uitgelicht

Bekende merken voor opzetkoelvitrines zijn onder andere Polar en Saro. Van beide merken vindt u bij HorecaRama meerdere modellen in het assortiment. De opzetvitrines van Polar zijn gemaakt van roestrijstaal en voorzien van glaswanden gemaakt van veiligheidsglas. Verder zijn deze opzetkoelvitrines voorzien van een digitale display waardoor de bediening eenvoudig is. Ook de opzetkoelvitrines van het merk Saro zijn gemaakt van roestvrijstaal en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Deze opzetkoelvitrines zijn voorzien van statische koeling, ingeschuimde verdamper en van verstelbare poten.

Accessoires en koelvitrines

Ook voor de benodigde accessoires voor opzetkoelvitrines vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft. GN bakken zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in alle soorten en maten, ook in maten die geschikt zijn voor de opzetkoelvitrine. Naast de opzetkoelvitrines vindt u bij HorecaRama ook tal van andere koelvitrines: gebaksvitrines, koelvitrine tafelmodel, staande koelvitrines en wandkoeling.
Daarnaast gebruikt men de opzetkoelvitrine vaak in combinatie met een koelwerkbank.