Professionele sapcentrifuge

Met een professionele sapcentrifuge maakt u sap van groente en fruit. Komkommer sap, appelsap, perensap maar ook wortelsap maakt u in een handomdraai met behulp van een professionele sapcentrifuge. De sappen die u op deze manier maakt kunnen ook dienen als basis voor uw vinaigrette, sauzen, smoothies of huisgemaakt ijs. In de webshop van HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van onder meer bar apparatuur, waaronder ook verschillende professionele sapcentrifuges.

Professionele sapcentrifuge

De professionele sapcentrifuges van HorecaRama

In de webshop van HorecaRama staan alle specificaties per professionele sapcentrifuge vermeld. Alle sapcentrifuges van HorecaRama voldoen aan de vereiste normen op het gebied van veiligheid, zijn eenvoudig te reinigen en zijn geschikt voor het maken van sap van zowel groente als fruit. De professionele sapcentrifuge beschikt over een opening voor het invoeren van de stukken groenten en fruit, een aan/uit schakelaar en de benodigde pulpafvoer, inclusief opvangbak van kunststof.

Professionele sapcentrifuge voor grootverbruik

De grootte van de professionele sapcentrifuges verschilt van de kleinere sapcentrifuges in de grootte van de sap container en het hoogste te bereiken toerental. De professionele sapcentrifuge is uitgerust met rubberen voetjes waardoor een stevige grip op de ondergrond ontstaat. De beveiliging van een professionele sapcentrifuge bestaat uit een blokkeerhendel voor opening van sluiting van de sapcentrifuge. Wilt u meer informatie of alle professionele sapcentrifuges van HorecaRama bekijken en vergelijken, breng dan een bezoek aan de webshop.

Professionele sapcentrifuge en andere bar apparatuur

HorecaRama is uw leverancier voor alle benodigdheden voor uw horecabedrijf. Wij bieden een uitgebreid assortiment op het gebied van bar benodigdheden en bar apparatuur. Een professionele sapcentrifuge, een milkshake machine of een blender, wat u ook zoekt op het gebied van professionele horeca artikelen u vindt het bij HorecaRama. 

 

Vraag en antwoord over de sapcentrifuge

 

Waarvoor gebruikt u een sapcentrifuge?

Met een sapcentrifuge maakt u binnen een handomdraai de lekkerste sapjes. Deze sapjes kunt u maken van groente en fruit. Hierbij kunt u denken aan een verfrissend sapje, zoals appelsap, tomatensap of perensap. De sapjes kunnen ook een basis zijn voor het maken van een heerlijke smoothie.

Welke modellen van de sapcentrifuge zijn er?

Er zijn verschillende modellen van de sapcentrifuge verkrijgbaar. Ze zijn er in kleine en grote modellen. Het is handig om na te gaan hoe intensief u gebruikmaakt van de sapcentrifuge. Voor intensief gebruik is de cold-press juicer van Santos een goede sapcentrifuge. Hiermee kunt u allerlei soorten groenten, fruit of kruiden mee persen.

Hoe kunt u een sapcentrifuge het beste reinigen?

Het reinigen van een sapcentrifuge is belangrijk zodat u er een lange tijd van kunt genieten en hygiënisch te werk gaat. Met water, zeep en een goede afwasborstel kunt u de sapcentrifuge eenvoudig schoonmaken met de hand. Let goed op scherpe onderdelen en zorg ervoor dat u de sapcentrifuge aan het einde goed droog maakt.