Contactgrill horeca

Contactgrills zijn populair en zeer breed inzetbaar binnen de horeca. Veelal wordt deze aangeschaft voor het bereiden van tosti's of panini's. Maar hij is ook zeer geschikt voor vlees zoals worst, spek, of hamburgers. We bieden hier diverse marken zoals Caterchef, Buffalo of Unox. Deze merken hebben ook veel verschillende afmetingen van enkel tot dubbel, en het oppervlak van gegroefd of glad verschilt per uitvoering. Daarnaast kijken we goed naar de kwaliteit van de verschillende horeca contactgrills die we aanbieden, deze zijn speciaal vervaardigd voor de horeca en intensief gebruik. Tot slot kunt u bij ons altijd simpel bestellen met snelle leveringen!

Verschillende modellen van de contactgrill

Binnen ons assortiment vindt u de, wellicht wel meest bekende, modellen met gegroefde platen. Deze zorgen voor de mooie lichtbruine strepen op de te grillen producten. Tevens bieden we gladde platen aan, welke ook uitermate geschikt zijn voor burgers, en combinatie contactgrills met zowel gladde als gegroefde platen. Afhankelijk van hoe u uw product wilt bereiden en presenteren vindt u bij ons de contactgrill die u zoekt! De dubbele modellen zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen, wat energiezuinig werkt, en uitermate geschikt is om naast rustigere momenten ook tijdens de drukkere pieken te kunnen werken met de contactgrill. Naast de reguliere gietijzeren contactgrills vindt u ook keramische modellen, deze zijn zeer snel op temperatuur en zijn praktisch in schoonmaak. De keramische contactgrill werkt met gloeiende elementen, en heeft een grill oppervlak van glas.

Bij HorecaRama vind u contactgrills van goede kwaliteit

Bij HorecaRama bieden we enkel een selectie aan van de beste kwaliteit contactgrills, die speciaal vervaardigd zijn voor intensief gebruik in de horeca. Zo komt u bijvoorbeeld bekende uitvoeringen tegen van Caterchef en Buffalo, welke al jarenlang kwalitatief goede producten op de markt brengen tegen concurrerende prijzen. De contactgrill wordt vrijwel altijd vervaardigd met een behuizing van roestvrijstaal, wat zeer praktisch is in duurzaamheid en onderhoud. De platen worden gemaakt van gietijzer. Gietijzer is uitermate geschikt voor de contactgrill omdat deze tijdens het proces goed kan worden gegoten in de juiste vorm. Ook mooie parallel gegroefde platen komen keurig in de juiste vormen. De platen zijn niet los te koppelen van de contactgrill, voor schoonmaak wordt geadviseerd om een bakplaatschraper of staalborstel te gebruiken, en schoon te maken terwijl de contactgrill nog een beetje warm is.

Koop uw contactgrill bij HorecaRama 

Veel van de aangeboden contactgrills voor in de horeca, worden bij HorecaRama binnen 1 werkdag geleverd. Voor 15:00 besteld, is morgen geleverd. Dit geldt voor werkdagen. U kunt met een gerust hart uw keuze maken voor uw contactgrill in de horeca omdat wij reeds een selectie voor u hebben gemaakt van de beste soorten en varianten tegen concurrerende prijzen. Dit scheelt u veel tijd en moeite met het maken van de juiste keuze. Combineer de aanschaf van uw contactgrill bijvoorbeeld ook met een salamander of tosti ijzer, hiermee heeft u de juiste apparatuur in huis heeft om een wijde range van verschillende gerechten te bereiden een aan te bieden aan uw gasten!

Lees meer