Koelen / Vriezen

In horecaonderneming moet voortdurend worden gekoeld: uw gerechten dienen te worden gekoeld op de juiste temperatuur, uw producten wilt u bewaren in een koelcel of vrieskast, gebak staat in de koelvitrine. Voor alles op het gebied van horeca koeling gaat u naar HorecaRama. Een breed assortiment apparatuur op het gebied van horeca koeling, waaronder vrieskasten, barkoeling koelvitrines en ook de benodigde accessoires voor uw horeca koeling.


De horeca koeling apparatuur van HorecaRama

Voor alle toepassingen vindt u bij HorecaRama geschikte horeca koeling apparatuur. Voor uw barkoeling bijvoorbeeld vindt u tal van display koelers in het assortiment met een inhoud van 90liter tot meer dan 200liter. Voor uw horeca buffet koeling heeft HorecaRama een volledig gekoelde buffet unit in het assortiment, maar ook tal van verschillende buffet displays en koelelementen. Ook voor een vitrine voor horeca koeling vindt u een ruime keuze bij HorecaRama. Grote en kleine koelvitrines, lage en hoge uitvoeringen, tafelmodellen of complete koelvitrines op wielen.

Horeca koeling en vriezen

Ook voor de koeling tot op vriesniveau vindt u bij HorecaRama een groot aanbod apparatuur. Vrieskasten voor uw horeca koeling in hoog en laag model, in tafelmodel of hele grote vriezers met een inhoud van 1300liter. Daarnaast vindt u een eveneens uitgebreid assortiment horeca vrieswerkbanken, gemaakt van verschillende materialen en in verschillende uitvoeringen. Ga voor al uw horeca koeling apparatuur en accessoires naar HorecaRama.

Horeca koeling en accessoires

Ook voor accessoires die u kunt gebruiken bij uw horeca koeling apparatuur kunt u terecht bij HorecaRama. U vindt in het assortiment accessoires voor horeca koeling onder meer allerlei verschillende koelelementen, veiligheidshandschoenen en roosters. Ga voor uw horeca koeling, en alle andere benodigdheden voor uw professionele keuken zoals professionele pannen, gastronormbakken of kookapparatuur. Neem eens een kijkje op de categorie horeca apparatuur om alle horeca producten te bekijken.