Deegmachine en klopper

De Robot Coupe deegmachine is een ware aanwinst voor uw keuken. De deegmachines van Robot Coupe zijn mooi vormgegeven en hebben dus een mooie uitstraling maar zijn ook zeer functioneel en van hoge kwaliteit. Met een Robot Coupe deegmachine maakt u in een handomdraai het beste deeg en kan u ook allerlei andere dingen kloppen. Standaard wordt de Robot Coupe deegmachine geleverd met drie hulpstukken. Kijk naar de verschillende modellen in het assortiment van HorecaRama. Naast de deegmachines vindt u allerlei andere apparatuur van Robot Coupe in het assortiment waarmee u onder meer ook de heerlijkste smoothies en vruchtensappen kunt maken.

Deegmachine en klopper

HorecaRama en Robot Coupe deegmachine

Wilt u snel en gemakkelijk deeg maken en beschikken over een professionele deegmachine dan is de keuze voor Robot Coupe een goede keuze. Een zeer professioneel apparaat, bij HorecaRama verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen voor 5 liter of ruim 7,5 liter. De kop van de deegmachine kan worden gekanteld waardoor de hulpstukken geheel vrij worden gemaakt. Standaard levering met een garde, palet en haak. U kunt bij HorecaRama ook losse accessoires aanschaffen voor de Robot Coupe deegmachine. Tot het assortiment accessoires voor de Robot Coupe deegmachine behoren onder meer een losse haak, palet of klopper en een losse kuip in verschillende afmetingen.

HorecaRama voor uw Robot Coupe apparatuur

De apparatuur van Robot Coupe wordt vaak gezien in de professionele horecakeuken. Dat is ook niet zo gek want het betreft professionele apparatuur die niet alleen functioneel is en een hoge kwaliteit heeft maar ook een mooi design. Bij HorecaRama is het assortiment Robot Coupe apparatuur gevarieerd en uitgebreid en het assortiment bestaat onder meer uit verschillende modellen van de Robot Coupe deegmachine, groentesnijders in tal van uitvoeringen, staafmixers, blixers, cutters of kies voor een sapcentrifuge van Robot Coupe.