Popcorn machine

Een popcorn machine staat erg leuk in uw horecagelegenheid. Een lekkernij voor tussendoor, zowel in zoete als in zoute versie. Laat uw gasten zichzelf bedienen tijdens een feest of een buffet, met name voor kinderen is dit zeer feestelijk. Een popcorn machine heeft natuurlijk nog andere voordelen. Indien u popcorn bakt in een pan in de keuken, dan zal de popcorn gedeeltelijk de pan uitspringen, met alle rommel van dien. Popcorn bakken in een oven kan wel, maar ook dan zult u uw oven grondig moeten reinigen en popcorn van de wand moeten schrapen. Met een popcorn machine heeft u daar geen last van.

Popcorn machine

De popcorn machine van HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van dit feestelijke apparaat. De popcorn machine is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt over verlichtingen een vetopvangbak. De bakketel is voorzien van een antiaanbaklaag waardoor deze eenvoudig is te legen en te reinigen. Verwarming geschiedt via een warmtelamp met een extra element in de bodem. De popcorn machine kunt u ook vullen met kant en klare popcorn en deze daarna warm houden.

Popcorn en popcornmachine

Popcorn is gemaakt van mais, en het Engelse woord voor mais is corn. Popcorn wordt vaak gegeten in de bioscoop; het hapt gemakkelijk weg. De mais wordt verwarmd waarna deze openspringt en zich binnenstebuiten keert, een leuk proces om te zien en te horen. Laat uw gasten meegenieten van dit schouwspel door een popcorn machine neer te zetten.

Popcornmachine en andere lekkernijen

U wilt uw gasten verwennen en alles in huis hebben om een diner, een feest of een buffet tot een geweldig evenement te maken. Een popcorn machine maar ook een suikerspinmachine of een hotdog warmer dragen bij een feestelijke gerechten. HorecaRama heeft het allemaal!