Rasp en schiller

In de professionele keuken gebeurt van alles: stampen, roeren, raspen en schillen. Voor keukengerei raspen en schillen en andere benodigdheden voor uw professionele keuken gaat u naar HorecaRama, de horecaspecialist. Alles op het gebied van keukenbenodigdheden, zoals kookgerei en keukengerei voor roeren en schillen, raspen en persen vindt u bij HorecaRama. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor pannen en opbergbakken, peper en zou molens en allerlei accessoires. Wilt u uw professionele keuken op een professionele manier inrichten ga dan naar HorecaRama voor onder meer keukengerei raspen en schillen.

Rasp en schiller

Het assortiment keukengerei raspen en schillen

Wilt u raspen? Kijk bij het assortiment keukengerei raspen en schillen: een speciale rasp voor het raspen van noten, van gember en van knoflook; een groente rasp of een citroenrasp. U vindt alles om te raspen bij de afdeling raspen en schillen. De meeste soorten keukengerei zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materiaal zoals roestvrijstaal of kunststof, in meerdere prijsklassen. Ook voor schillen van allerlei verschillende soorten voedsel vindt u bij HorecaRama een breed aanbod professioneel keukengerei.

Keukengerei raspen en schillen; bijzondere artikelen

Schillen is meestal een tijdrovend karwei, zeker als het om grote hoeveelheden gaat. Het schillen van aardappels bijvoorbeeld. Kijk eens naar de aardappelschilmachine van HorecaRama, die u vindt bij de afdeling keukengerei raspen en schillen. Met deze compacte van roestvrijstaal gemaakte aardappelschilmachine kunt u het schillen van de aardappels uit handen geven, de machine heeft een maximale vulinhoud van 4 kilo, beschikt over een tijdschakelaar en is licht van gewicht. Ook de appelschilmachine kan u veel werk en dus tijd besparen, eveneens verkrijgbaar bij HorecaRama in diverse uitvoeringen en te vinden bij de afdeling keukengerei raspen en schillen. Daarnast vindt u een uitgebreid aanbod aan keuken accessoires zoals ophangrekken, schuimspanen en blikopeners. Alles voor de professionele keuken binnen 1 overzichtelijke webshop!

Keukengerei raspen en schillen en andere benodigdheden

In de professionele keuken is van alles nodig: keukengerei om te raspen en te schillen, te stampen en te persen of te knijpen. Bij de afdeling keukengerei vindt u zowel alle benodigdheden voor professioneel raspen en schillen waaronder een groot aanbod aan dunschillers. Kijk ook eens naar alle andere mogelijkheden en accessoires van HorecaRama voor uw keuken waaronder een groot aanbod keukengerei om te raspen, te schillen en te pureren.