Libbey glazen

Libbey glazen zijn bijzonder mooie glazen van een hoogwaardige kwaliteit en zijn een aanwinst voor uw tafel. Libbey glazen geven uw tafel een chique uitstraling. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een gevarieerd assortiment Libbey glazen: van wijnglazen in soorten en maten tot glazen voor frisdrank of voor het schenken van een borreltje. Libbey glazen zijn mooi van vorm en er zijn ook diverse exemplaren met een unieke en aparte uitstraling.

Libbey glazen

Libbey glazen bij HorecaRama

Als u kijkt naar het assortiment Libbey glazen bij HorecaRama dan ziet u een grote keus in verschillende glazen. Alleen al op het gebied van wijnglazen kunt u van het merk Libbey al uit zo’n tien verschillende glazen kiezen. Steelglazen met een verschillende inhoud of champagneglazen in verschillende uitvoeringen. De meeste glazen worden geleverd per 12 stuks, sommige glazen per 6 of 36 stuks. Kijk naar de mooie series Libbey glazen zoals de series Fortius en Perception en de serie Hobstar voor een heel aparte uitstraling.

Tumblers, longdrink en bierglazen van Libbey

Er is een grote keuze uit verschillende series als u naar mooie Libbey glazen op zoek bent. Longdrinkglazen en tumblers uit de serie Gibraltar Twist hebben leuke vorm door de “twist”, zijn nestbaar en hebben een hoogwaardige kwaliteit. U vindt bierglazen en bierpullen in verschillende uitvoeringen waaronder ook heel leuke en in de serie Everest zijn tumblers met heel veel verschillende inhoudsmaten verkrijgbaar. Dit zijn enkele voorbeelden uit de grote collectie Libbey glazen bij HorecaRama. Kijk in de webshop voor alle mogelijkheden.

Grote keuze uit glaswerk

Wilt u kunnen kiezen uit een groot aantal verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van het glaswerk voor uw horecaonderneming? Kijk bij HorecaRama naar de verschillende mogelijkheden: Libbey glazen, Luigi Bormioli glazen, glazen van merken als Royal Leerdam en Duralex en glazen gemaakt van kunststof. Net als bij de Libbey glazen kunt u bij de andere merken altijd kiezen uit een gevarieerd assortiment.