Bonprinter

Een bonprinter is onmisbaar in elke horecaonderneming. De bonprinter kent verschillende toepassingen zowel voor uw bedrijf als uw personeel en uw gasten. De bestellingen die worden opgenomen en verwerkt in het kassasysteem moeten worden verwerkt en genoteerd waarna de bonprinter een bon uitprint. Deze bon is belangrijk voor uw boekhouding, als betalingsbewijs voor uw gasten maar ook voor uw personeel in de keuken. Sommige bonprinters laten een bel afgaan zodat uw keukenpersoneel weet dat er een bestelling is gedaan waarna deze snel kan worden verwerkt.

Bonprinter

De bonprinters van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u diverse bonprinters in verschillende uitvoeringen en in verschillende prijsklassen. Nieuwe innovatieve bonprinters met uitgebreide mogelijkheden zoals aansluitmogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een bonprinter die zowel via de USB-poort, serieel en via een ethernet aansluiting kan worden aangesloten. De bonprinters van HorecaRama zijn compact van formaat zodat u deze eenvoudig kunt plaatsen waar u wilt, soms zelfs aan de muur. Ook de snelheid van de bonprinter varieert en het uiterlijk van de bonprinter zal ook uw keuze mede bepalen.

De beste bonprinters

De nieuwste bonprinters beschikken over WIFI zodat de bonprinter draadloos verbinding kan maken met uw kassasysteem. U kunt uw bonprinter dan plaatsen waar u wilt, onafhankelijk van de plaats waar uw kassa zich bevindt. Dergelijke bonprinters beschikken ook over een automatische papiersnijder en drukken uw bonnen razendsnel uit. Kijk ook eens naar de mogelijkheid van een bonprinter die print op thermisch papier of het printen van bonnen met watermerk. In alle bonprinters kunt u op eenvoudige wijze de papierrol vervangen.

Bonprinters en andere kassa apparatuur voor kassasysteem

Voor uw geldstromen en kassasysteem heeft u diverse artikelen nodig: een bonprinter, een telmachine en biljettelmachine maar ook een vals geld detector. Bij HorecaRama vindt u alles voor uw kassasysteem waaronder een uitgebreid aanbod aan bonprinters.