Volautomatische koffiemachines

Het bereiden en serveren van heerlijke koffie zorgt ervoor dat uw gasten graag bij u terugkomen voor een lekker bakje koffie. Volautomatische koffiemachines kunnen de grote vraag naar koffie gemakkelijk aan en zijn ideaal om te gebruiken in de horeca, op kantoor of in hotels. Ook hebben wij volautomatische koffiemachines die geschikt zijn voor op een kleiner kantoor. Dagelijks zijn er veel momenten waarin koffie een belangrijke rol speelt en ze zorgen voor een extra energieboost.

Volautomatische koffiemachines

Soorten koffie met de volautomatische koffiemachine

Met een volautomatische koffiemachine kan er koffie worden gezet door middel van verse bonen en een snelle druk op de knop. Er is een divers aanbod, want niet iedereen houdt van dezelfde soort koffie. Zo zijn er volautomatische koffiemachines waar u normale koffie mee kunt zetten en die verder geen melkproducten verwerken. Daarnaast zijn er ook apparaten waar een heerlijke cappuccino of een luxe latte macchiato uitkomt. Tegenwoordig zijn veel mensen een liefhebber van de uitgebreide koffie varianten.

De Animo OptiMe

De Animo OptiMe is dé perfecte koffiemachine waar verschillende kopjes verse koffie mee gezet kunnen worden. Er is een koffiemolen aanwezig en deze volautomatische koffiemachine maakt niet alleen lekkere koffie, het apparaat ziet er ook nog eens aantrekkelijk uit. Dit komt door het strakke design, de LED verlichting en het handige touchscreen. Het compacte formaat van de Animo OptiMe zorgt ervoor dat deze koffiemachine op allerlei plekken neergezet kan worden. Op kantoor, in hotels, restaurants en nog veel meer.

Volautomatische koffiemachines voor in de horeca en andere apparatuur

Naast de volautomatische koffiemachines hebben wij bij HorecaRama een ruim assortiment aan koffiemachines en benodigdheden, zodat u goed kunt kiezen wat er het beste bij uw bedrijf aansluit. Zo zijn er allerlei espressomachines, snelfilter koffiemachines, koffiemolens en professionele melkopschuimers die een latte macchiato of cappuccino helemaal barista proof maken door het perfecte opgeklopte melkschuim. Neem snel een kijkje tussen al het moois!