Eiersnijders

Eiersnijders horen zeker thuis in de professionele horecakeuken. Met behulp van een eiersnijder maakt u de mooiste gerechten, gegarneerde salades bijvoorbeeld. Plakjes ei maken uw schotel af, stukjes ei ter garnering, of zelfs hele bloemen van ei maakt u eenvoudig met een eiersnijder. U kunt de eieren in verschillende vormen snijden met behulp van de eiersnijder en ook het snijden van grote aardbeien of ander fruit in gelijke plakjes behoort tot de mogelijkheden.

Eiersnijders

De eiersnijders van HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u voor een eiersnijder voor plakjes of voor plakjes. De eiersnijder voor plakjes is gemaakt van roestvrijstaal en heeft snijdraden. Door het ei in de lengte in de eiersnijder te leggen, snijdt u ovale plakjes ei. Legt u het ei in de breedte dan krijgt u ronde plakjes. Leuk voor garnering van allerlei gerechten. U kunt ook kiezen voor een eiersnijder die 6 gelijke partjes maakt. Als u het ei vervolgens in zijn geheel uit de eiersnijder neemt, kunt u bloemmotieven maken ter garnering van gerechten. Een eiersnijder is eenvoudig in gebruik, kan in de vaatwasser en is een echte aanwinst voor uw professionele keuken.

Eiersnijders en andere keukenmessen en snijders

Bij HorecaRama vindt u een uitgebreid assortiment keukenmessen en snijders, voor elke toepassing. Zo kunt u een radijssnijder aanschaffen. Een radijssnijder werkt volgens hetzelfde principe als de eiersnijder. Andere snijders zijn een kersenontpitter, een groentesnijmachine of een grapefruitmesjes. Het aanbod snijders en keukenmessen is zeer gevarieerd, zo vindt u ook allerlei professionele messen voor oesters, vlees, broodmessen of een hakbijl. Ga voor al uw professionele keukenmessen en snijders waaronder een eiersnijder naar HorecaRama.

Eiersnijders en andere keukenbenodigdheden

Naast het uitgebreide aanbod keukenmessen, koksmessen en accessoires zoals een eiersnijder vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw professionele keuken bij HorecaRama. Een eiersnijder voor partjes of rondjes maar ook dunschillers en grotere benodigdheden zoals gastronormbakken in allerlei verschillende maten en van verschillende materialen.