Aansteker

Voor het aansteken van kaarsen en dergelijke kunt u het beste gebruik maken van een gas aansteker. De voordelen van een gas aansteker ten opzichte van een gewone aansteker of lucifers zijn groot. Bij HorecaRama kunt u een gas aansteker aanschaffen naast alle andere horecaproducten die u nodig heeft voor de inrichting van uw horecabedrijf. Aanstekers maken deel uit van de barbenodigdheden die u dagelijks nodig heeft voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Aansteker

Voordelen van een aansteker op gas

Het grote voordeel van een aansteker op gas is dat deze kan worden bijgevuld op het moment dat dit nodig is. U zit dus nooit zonder een aansteker. Als u lucifers gebruikt heeft u én het risico dat u zonder komt te zitten én u heeft er extra afval van. Een gewone aansteker raakt op en is niet navulbaar zoals een aansteker op gas. Indien de aansteker op gas leeg raakt dan vult u deze gemakkelijk bij met een gasbus. Tenslotte is een aansteker op gas veiliger in het gebruik dan een gewone aansteker of lucifers. Bij HorecaRama bestelt u eenvoudig uw aansteker op gas via de webshop.

Aanstekers en andere barbenodigdheden

Als u een aansteker op gas aanschaft via de webshop van HorecaRama is het een geschikt moment eens verder te kijken in de webshop. U kunt bij HorecaRama tal van barbenodigdheden aanschaffen zoals een flesopener, bonnenprikker, dienbladen of een cocktailshaker. Een aansteker op gas is verkrijgbaar met en zonder mini-gasbus om uw aansteker bij te vullen.

Alles voor uw bar, van aansteker tot citruspers

HorecaRama levert alles wat u nodig heeft voor uw bar via de webshop, ook bar apparatuur. U kunt bij HorecaRama terecht voor een aansteker op gas, voor alles voor de afwas zoals een spoelborstel of afdruipmat maar ook voor een milkshake machine of professionele blender. U vindt tal van kleine barbenodigdheden waaronder aanstekers, flessenopeners, stampers en champagnefles afsluiters.