Buffetartikelen

Speciaal voor het optimaal inrichten van buffetten vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment buffetartikelen. Kies uit buffet dispensers in verschillende uitvoeringen en mandjes voor het aantrekkelijk presenteren van uw gerechten. Er zijn verschillende mogelijkheden als u zoekt naar een verhoging om serveerschalen op te plaatsen. Met de buffetartikelen kunt u uw buffet aantrekkelijk en handig inrichten zodat uw gasten zich optimaal kunnen bedienen.

Buffetartikelen

Keuze uit buffetartikelen bij HorecaRama

Speciaal voor het aantrekkelijk etaleren van gerechten op een buffet zijn bij de afdeling buffetartikelen van HorecaRama verhogers verkrijgbaar. Deze displays zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Een buffet display met een hoogte van 130mm bijvoorbeeld, gecombineerd met lagere buffet displays van 75 mm of 25mm geven u de mogelijkheid gerechten zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden. Deze verhogers geven de gasten ook meer ruimte om het voedsel uit de serveerschalen te nemen. Verder vindt u in het assortiment buffetartikelen verschillende mandjes voor het presenteren van brood en broodjes, of om servetten in te doen of bijvoorbeeld fruit aan te bieden. Andere buffetartikelen zijn onder meer buffet dispenser racks en buffet roltops.

Dispenser racks en buffet roltops

Een dispenser rack is met name geschikt voor het aanbieden van kleinere artikelen zoals mini jam, suikerzakjes, koffiemelk sticks en dergelijke. Bij de afdeling buffetartikelen van HorecaRama kiest u uit verschillende dispenser racks met twee, drie of vier etages. En vulkoker en losse bakjes voor de dispenser vindt u eveneens bij de buffetartikelen. Een buffet roltop is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is heel geschikt voor producten die bescherming behoeven zoals hartig beleg en broodjes. Kijk bij de afdeling buffetartikelen om ideeën op te doen voor de inrichting van uw buffet.

Buffetartikelen en benodigdheden voor uw buffet

Om een buffet tot een succes te maken kunt u bij HorecaRama kiezen uit tal van mooie en handige buffetartikelen. Kijk bijvoorbeeld ook naar speciale broodmanden, dienbladen, prachtige serveerschalen, fruitschalen en opbergrekjes. Bij de afdeling catering vindt u naast de grote keuze uit buffetartikelen ook bijzondere artikelen zoals regaalwagens, buffetwagens, serveerwagens en thermoboxen voor het vervoeren van gerechten. Voor het warmhouden van maaltijden bij uw buffet bieden wij in onze webshop tal van mogelijkheden. Van bain-marie modellen tot soepketels en van chafing dishes tot warmhoudvitrines. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze ronde chafing dishes.

 

Vraag en antwoord over de buffetartikelen

 

Waar gebruik ik de buffetartikelen?

De buffetartikelen ziet u bij verschillende hotels en restaurants vaak voorbij komen. De buffetartikelen bij HorecaRama zijn ideaal om uw buffet voor in de ochtend of voor in de avond compleet in te richten. Hierdoor worden uw producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd aan uw gasten.

Waar gebruik ik een buffet roltop voor?

Een buffet roltop is een onmisbaar product voor bij uw buffetartikelen in de ochtend. Ook is het perfect voor bij een uitgebreid buffet in de avond. De buffet roltop heeft een transparante deksel zodat uw gasten meteen zien welke producten erin liggen. Hierbij kunt u denken aan een selectie van beleg, zoals kaas en worst.

Welke buffetartikelen zijn er?

Er zijn verschillende buffetartikelen verkrijgbaar bij HorecaRama. Zo zijn er buffet bakjes met vier lagen, buffet roltops en mini krijtborden om uw producten op te schrijven. Daarnaast zijn er ook buffet manden gemaakt van RVS, buffet standaarden, buffet displays of een volledige buffetunit.