Buffetartikelen

Speciaal voor het optimaal inrichten van buffetten vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment buffetartikelen. Kies uit buffet dispensers in verschillende uitvoeringen en mandjes voor het aantrekkelijk presenteren van uw gerechten. Er zijn verschillende mogelijkheden als u zoekt naar een verhoging om serveerschalen op te plaatsen. Met de buffetartikelen kunt u uw buffet aantrekkelijk en handig inrichten zodat uw gasten zich optimaal kunnen bedienen.

Buffetartikelen

Keuze uit buffetartikelen bij HorecaRama

Speciaal voor het aantrekkelijk etaleren van gerechten op een buffet zijn bij de afdeling buffetartikelen van HorecaRama verhogers verkrijgbaar. Deze displays zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Een buffet display met een hoogte van 130mm bijvoorbeeld, gecombineerd met lagere buffet displays van 75 mm of 25mm geven u de mogelijkheid gerechten zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden. Deze verhogers geven de gasten ook meer ruimte om het voedsel uit de serveerschalen te nemen. Verder vindt u in het assortiment buffetartikelen verschillende mandjes voor het presenteren van brood en broodjes, of om servetten in te doen of bijvoorbeeld fruit aan te bieden. Andere buffetartikelen zijn onder meer buffet dispenser racks en buffet roltops.

Dispenser racks en buffet roltops

Een dispenser rack is met name geschikt voor het aanbieden van kleinere artikelen zoals mini jam, suikerzakjes, koffiemelk sticks en dergelijke. Bij de afdeling buffetartikelen van HorecaRama kiest u uit verschillende dispenser racks met twee, drie of vier etages. En vulkoker en losse bakjes voor de dispenser vindt u eveneens bij de buffetartikelen. Een buffet roltop is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is heel geschikt voor producten die bescherming behoeven zoals hartig beleg en broodjes. Kijk bij de afdeling buffetartikelen om ideeën op te doen voor de inrichting van uw buffet.

Buffetartikelen en benodigdheden voor uw buffet

Om een buffet tot een succes te maken kunt u bij HorecaRama kiezen uit tal van mooie en handige buffetartikelen. Kijk bijvoorbeeld ook naar speciale broodmanden, prachtige serveerschalen, fruitschalen en opbergrekjes. Bij de afdeling catering vindt u naast de grote keuze uit buffetartikelen ook bijzondere artikelen zoals regaalwagens en buffetwagens en thermoboxen voor het vervoeren van gerechten.