Modular 650 apparatuur

Met de aanschaf van Modular 650 apparatuur bent u verzekerd van professionele kookapparatuur voor uw middelgrote horeca keuken. De collectie apparatuur Modular 650 is bij HorecaRama zeer uitgebreid. U heeft keuze uit een groot aantal verschillende kooktoestellen, zowel geschikt voor propaan als voor aardgas en elektra. U vindt in het assortiment Modular 650 apparatuur van HorecaRama onder meer veel verschillende bakplaten, friteuses, gaskooktoestellen en grillapparatuur. Voor accessoires Modular 650 apparatuur kunt u eveneens terecht bij HorecaRama.

Modular 650 apparatuur

Bakplaten Modular 650 apparatuur

Het aanbod bakplaten Modular 650 is bij HorecaRama zeer divers en bestaat onder meer uit bakplaten voor bakken, grillen en braden. U kunt zowel voor gegroefde als voor gladde bakplaten kiezen en de apparatuur Modular 650 bakplaten is voor zowel voor elektrisch als voor aardgas en propaangas beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor de bakplaat/grillplaat gemaakt van gegoten staal. Dit apparaat uit de kooklijn Modular 650 apparatuur heeft een zeer snelle verhittingstijd, een traploze thermostaat, controlelamp en extra grote ingebouwde vetopvanglade. Ga voor deze bakplaat en alle andere bakplaten naar de afdeling Modular 650 apparatuur van HorecaRama.

Gaskooktoestel Modular 650 apparatuur

Bij de afdeling Modular 650 apparatuur vindt u een uitgebreide keuze uit verschillende gaskooktoestellen. De gaskooktoestellen zijn zowel verkrijgbaar voor propaan als voor aardgas en met 2 pitten, 4 pitten of met 6 pitten. Ook voor een gasoven passend bij uw gaskooktoestel gaat u naar de afdeling Modular 650 apparatuur van HorecaRama. U kunt ook kiezen voor een elektrische oven en bij de accessoires vindt u tal van mogelijkheden voor werkbladen, werkunits en andere extra’s voor uw Modular 650 apparatuur.

Andere apparatuur Modular 650

De kooklijn Modular 650 apparatuur biedt naast een uitgebreid assortiment bakplaten en gaskooktoestellen, ook friteuses, lavasteengrillen, gasbranders en bain-marie apparatuur. Ga voor alle mogelijkheden naar de afdeling Modular 650 apparatuur en kijk ook bij de ruime keus uit accessoires.