Afvalkoeler

Een afvalkoeler is bedoeld voor het gekoeld bewaren van voedselafval tot dit wordt opgehaald. Met het gebruik van een afvalkoeler voorkomt u besmetting en bacteriegroei in uw horecaomgeving. Een afvalkoeler is onmisbaar als u veel organisch afval heeft en voorkomt onder meer ook het aantrekken van ongedierte. U werkt op deze manier aan een schone en veilige werkomgeving en minimaliseert de gezondheidsrisico’s voor uw personeel én uw gasten. Bij horecagroothandel HorecaRama kiest u uit verschillende modellen afvalkoeler en vindt u nog veel meer handige en onmisbare producten op het gebied van koeling.

De afvalkoelers van HorecaRama

De afvalcontainers van HorecaRama zijn speciaal gemaakt voor afvalcontainers van 120 of 240 liter en gemaakt van roestvrijstaal. De deur van de afvalkoeler is zelfsluitend en de koeler is geïsoleerd. Voorzien van digitale temperatuurcontrole van +2 tot +8 graden en te gebruiken met koelmiddel R290A. U kunt ook kiezen voor een dubbele afvalkoeler met dezelfde specificaties maar speciaal geschikt voor tweemaal een afvalcontainer van 120 of 140 liter. Kijk voor meer informatie over onze afvalkoelers op de webshop. Voorkom ongedierte, nare geurtjes en besmetting in uw horecakeuken en kies voor professionele afvalcontainers van HorecaRama.

Professionele apparatuur voor horeca

In de horeca, of het nu om een hotel, restaurant of bar gaat, dienen veel producten en gerechten te worden gekoeld. Ook koeling van het -met name organisch- afval is belangrijk. U voorkomt daarmee allerlei nare zaken zoals besmettingen, ongedierte, vervelende geuren en bacteriegroei. Naast het assortiment afvalkoelers vindt u bij HorecaRama alle andere koelsystemen voor uw horecaonderneming. Barkoeling, fust en bierkoeling, koelkasten en vrieskasten en vrieskisten. Ook bijzondere koeling zoals allerlei vitrines, klimaatkasten en vlees rijpingskasten vindt u bij HorecaRama. Naast het uitgebreide aanbod apparatuur kunt u bij ons ook terecht voor allerlei accessoires op het gebied van koeling: vrieshandschoenen en koelmiddelen bijvoorbeeld.

Lees meer
Geen producten gevonden...