Kopjesverwarmer

Zoekt u een kopjesverwarmer voor gebruik in hotel en restaurant ga dan naar horeca groothandel HorecaRama. U kiest uit verschillende modellen kopjesverwarmers, geschikt voor professioneel gebruik in de horeca. Een kopjesverwarmer zorgt er voor dat uw warme dranken echt warm worden geserveerd en langer warm blijven. Verwen uw gasten met een kopje koffie in een warm kopje. Een kopjesverwarmer kan ook ander servies verwarmen zoals soepkommen of bestek. Kies uit de verschillende modellen kopjesverwarmer van HorecaRama.

Kopjesverwarmer

Bij HorecaRama een kopjesverwarmer aanschaffen

Bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van een kopjesverwarmer. Kijk bijvoorbeeld naar de kopjesverwarmer van het bekende merk Bartscher met plaats voor 48 kopjes. Deze ronde kopjesverwarmer is draaibaar waardoor uitnemen en aanvullen heel gemakkelijk is. Voorzien van vier theelepelhouders die afneembaar zijn en het geheel is eenvoudig schoon te maken. Eveneens van het merk Bartscher is een vierkante kopjesverwarmer voor 72 kopjes verkrijgbaar. Gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van twee open opbergvakken voor de kopjes. Op de bovenzijde van deze kopjesverwarmer kunt u de bijpassende schoteltjes plaatsen.

Kopjesverwarmer in verschillende uitvoeringen

Bij HorecaRama heeft u altijd een grote keus, ook als u een kopjesverwarmer nodig heeft. Producten van bekende merken zoals Bartscher en Caterchef bijvoorbeeld. De kopjesverwarmer van CaterChef is gemaakt van roestvrijstaal en bestaat uit twee etages welke afzonderlijk te verwarmen zijn. Deze uitvoering van de kopjesverwarmer is ook geschikt voor het verwarmen van ander servies zoals borden, soepkommen of schaaltjes.

Kopjesverwarmer en andere warmhoud producten

U vindt bij horeca groothandel HorecaRama alles wat u nodig heeft voor de inrichting van hotel en restaurant. Kopjesverwarmers maar ook een warmtebrug om gerechten warm te houden, warmhoudvitrines, catering boxen en warmhoud platen voor frites of een rechaud. Ga naar HorecaRama als u een ruime keuze wilt hebben uit een groot assortiment warmhoud producten zoals een kopjesverwarmer.