Diamond Alpha 650 EVO

In de Diamond Alpha 650 EVO kooklijn van Diamond is er een breed aanbod professionele kookapparatuur voor in uw prachtige horeca keuken. Het is apparatuur met een diepte van 65cm en er zijn robuuste fornuizen te vinden met of zonder een convectie oven. Ook zijn er tafelmodellen of grotere uitvoeringen, dit zijn de staande modellen. De fornuizen zijn er op gas én in elektrische varianten. De keuze is reuze en op deze manier kijkt u wat het beste bij uw horeca keuken past. Een knapperige snack is binnen een handomdraai gemaakt met de professionele friteuses. Daarnaast zijn er bakplaten voor het maken van bijvoorbeeld heerlijke hamburgers. Neem hieronder snel een kijkje!

Diamond Alpha 650 EVO

 

Elektrisch fornuis Diamond Alpha 650 EVO

De elektrische fornuizen in de Diamond Alpha 650 EVO kooklijn zijn uitgevoerd in het duurzame roestvrijstaal en hebben poten die handig in hoogte verstelbaar zijn. Daarnaast is er een ovenkamer en een dubbelwandige deur. Dit elektrische fornuis met vier ronde kookplaten heeft een convectie oven van 1/1GN. De kookplaten zijn onafhankelijk voor elkaar en dit zorgt voor een optimaal kookresultaat. Naast het fornuis zijn er nog veel meer producten om uw horeca keuken te laten stralen.

Diamond Alpha 650 EVO en andere kooklijnen van HorecaRama

Bij HorecaRama hebben wij een breed assortiment aan professionele appratuur en benodigdheden voor de inrichting van uw horeca keuken, restaurant of hotel. Naast de Diamond kooklijn bent u ook bij ons aan het juiste adres voor kooklijnen van andere merken. Denk hierbij aan het Italiaanse MBM, Bartscher en Modular.  Er is meer dan genoeg keus voor verschillende horeca keukens. Zo zijn er onder andere uitvoeringen van het fornuis te vinden op gas, elektrisch of voor het koken op inductie.