Tafelmodel tot 17kg/24u (zonder wateraansluiting of afvoer)

Onze tafelmodel ijsblokjesmachines zijn ideaal voor het produceren van kleine hoeveelheden ijsblokjes. De compacte ijsblokjesmachines zijn zeer eenvoudig in gebruik te nemen, omdat deze niet op een waterleiding aangesloten hoeft te worden. Het enige vereiste is een stroomaansluiting (230 volt) en het maken van ijsblokjes kan beginnen. U hoeft alleen het waterreservoir te vullen en de productie start van zelf. Deze stopt vervolgens weer zodra de bunker gevuld is, of wanneer het water op is.

Tafelmodel tot 17kg/24u (zonder wateraansluiting of afvoer)

De capaciteit van tafelmodel ijsblokjesmachines

Onze tafelmodel ijsblokjesmachines zonder vaste wateraansluiting zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De compactere modellen hebben een productiecapaciteit van 10 kilo per uur, met een bunker inhoud van 1 kilo. De grotere varianten hebben een productie van 17 kilo per 24 uur, met een bunkerinhoud van 2 tot 4 kilo. Het ijs kan eenvoudig uitgeschept worden door middel van het meegeleverde schepje. Eén van de populairste modellen in deze categorie is de IJsblokjesmachine CC met een capaciteit van 15 kilo per 24 uur en een bunkerinhoud van 1 kilo.

Het onderhouden van de ijsblokjesmachine

Net zoals alle andere apparatuur, heeft ook een ijsblokjesmachine regelmatig onderhoud nodig om deze zo lang mogelijk te gebruiken. Daarnaast is het van belang dat de ijsblokjes die uit de machine komen hygiënisch zijn. Het onderhouden van de ijsblokjesmachine is erg eenvoudig en bovendien geen tijdrovende klus. De grootste vijand van de ijsblokjesmachine is kalk, hier kan eenvoudig mee worden afgerekend door de machine door te spoelen met een ontkalkingsmiddel. Hier hebben wij ook speciale reinigingsmiddelen voor ijsblokjesmachines voor. Er kan ook gebruikt worden gemaakt van een waterontharder voor het beste resultaat ijsblokjes.

IJsblokjesmachines van HorecaRama

Op deze pagina ziet u al onze tafelmodel ijsblokjesmachines. Deze machines kunnen tot maximaal 17 kilo per 24 uur produceren. Bent u op zoek naar machines met een grotere capaciteit? Bekijk dan hier onze ijsblokjesmachines. Naast deze ijsblokjesmachines hebben wij ook speciale machines voor bijvoorbeeld crushed ijs, schilferijs of scherfijs. Zoekt u naar een machine die een paar honderd kilo ijsblokjes per dag kan produceren? Bekijk dan hier onze ijsblokjesmachines met separate bunkers.