Professionele ovenhandschoenen

In de professionele keuken lopen uw handen gevaar. U kunt zich snijden of branden maar ook het werken in de diepvries en met diepvriesproducten brengt gevaren mee voor uw handen. Dit, terwijl uw handen een belangrijk instrument zijn bij de bereiding van de gerechten. Een snede of brandblaar op de hand brengt veel ongemak met zich mee tijdens het koken. Schaf daarom professionele ovenhandschoenen aan. Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden aan voor aanschaf van professionele ovenhandschoenen voor gebruik in de keuken.

Professionele ovenhandschoenen

Keuze uit professionele ovenhandschoenen

Bij HorecaRama heeft u een ruime keus uit professionele ovenhandschoenen. De materialen waarvan de ovenhandschoenen zijn gemaakt verschilt, maar ook de lengte. Indien u langere ovenhandschoenen aanschaft, dan zijn ook uw polsen beschermd tegen de gevaren van verbranding. Bij het werken met de oven zijn langere professionele ovenhandschoenen zeker aanbevolen, zodat u uw polsen en onderarmen niet brandt aan het rooster of de wanden van de oven. Daarnaast heeft u de keuze uit ovenhandschoenen of ovenwanten.

De professionele ovenhandschoenen van HorecaRama

Bij de keuze uit uw ovenhandschoenen kunt u het beste eerst afwegen wat u met de handschoenen wilt doen. Wilt u alleen hete roosters uit de oven halen, dan volstaat een ovenwant. Wilt u ook fijner werk kunnen doen, zoals aardappelkroketjes keren op een warme plaat, dan zijn ovenhandschoenen met vingers een goede optie. Bij HorecaRama kunt u professionele ovenhandschoenen aanschaffen met vingers in zowel een korte als een langere uitvoering waarbij ook de polsen zijn beschermd tegen verbranding. Andere keuzemogelijkheden zijn professionele ovenhandschoenen van katoen, extra dik katoen of van suède.

Ovenhandschoenen en andere accessoires voor de professionele keuken

Voor een optimale, hygiënische en veilige bedrijfsvoering heeft u in de professionele keuken tal van accessoires nodig. Voor veiligheid bijvoorbeeld professionele ovenhandschoenen, voor hygiëne onder meer bakpapier en daarnaast de beste horeca apparatuur, volledig afgestemd op uw keuken voor het professioneel bereiden van gerechten. Voor al uw benodigdheden, van professionele ovenhandschoenen tot bakpapier, horeca ovens en magnetrons gaat u naar HorecaRama.