Theepot

Bent u op zoek naar een mooie theepot voor gebruik in hotel of restaurant dan vindt u bij HorecaRama een flink assortiment theepotten. De theepotten zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Kleine theepotjes voor op tafel of grotere theepotten voor op een buffet of voor in de keuken. U vindt ook theepotjes die passen bij de koffiepotjes van HorecaRama, zowel in de grote als in de kleinere uitvoeringen.

Theepot

De theepotten van HorecaRama

U vindt in zes oplopende inhoudsmaten een theepot van roestvrijstaal, passend bij dezelfde lijn koffiepotten van HorecaRama. De theepotten hebben een klapdeksel en een handvat en staan goed op iedere tafel en op elk buffet. De inhoudsmaten variëren van minimaal 0,34 liter voor twee kopjes thee tot een grote theepot waarin u 2 liter thee kunt zetten. Een andere lijn theepotten zijn de theepotten met een klassieke look, eveneens passend bij eenzelfde lijn koffiepotten. Ook in deze uitvoering vindt u verschillende inhoudsmaten. Deze theepot is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een ronde deksel met knop.

Theepotten en waterketels

Naast het assortiment theepotten vindt u bij HorecaRama ook waterketels, geschikt voor 2,5 liter, voor 4,5 liter of voor 8 liter water waarmee u de theepot of theepotjes kunt vullen. De waterketels zijn gemaakt van aluminium en hebben een klassieke uitstraling. Wilt u veel theepotten in één keer vullen dan is het gebruik van deze waterketel, die ook mag worden gezien, een goede optie. Geleverd met ronde deksel met knop en geschikt voor gebruik op gas.

Theepotten en koffiepotten

Bij HorecaRama vindt u theepotten en koffiepotten in verschillende soorten en met een verschillende uitstraling. Theepotten voor op de tafel van uw gasten, grote theepotten voor gebruik achter de bar, voor bij een buffet of in de keuken. Ook accessoires voor bij de koffie en thee, een deksel voor uw theepot of koffiepot, ontkalkingsmiddelen en andere horeca benodigdheden vindt u bij HorecaRama.