Sous vide machine

De aanschaf van een sous vide machine brengt veel voordelen met zich mee. Met behulp van een sous vide machine bereidt u gerechten op de perfecte manier doordat de temperatuur in de sous vide machine voortdurend constant blijft. Bereidt u gevacumeerde producten in een sous vide machine dan heeft u er geen omkijken naar én u heeft een perfect gegaard product. Bij HorecaRama vindt u verschillende sous vide machines in het assortiment.

Sous vide machine

De sous vide machines van HorecaRama

De sous vide machines van HorecaRama zijn gemaakt van roestvrijstaal en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het principe van de sous vide machine is het garen van gevacumeerde producten in een machine waarin water circuleert dat op een constante temperatuur wordt gehouden. De temperatuur van het water in de sous vide machine is instelbaar op een halve graad nauwkeurig. Bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van de sous vide machine geschikt voor GN bakken in verschillende maten en eveneens een mobiele versie van de sous vide machine.

Mobiele sous vide machine

Wilt u altijd gebruik kunnen maken van uw sous vide machine dan is een mobiele sous vide machine voor u geschikt. Door de compacte uitvoering van deze machine neemt u hem gemakkelijk mee én kan de sous vide machine gemakkelijk worden opgeborgen. De mobiele sous vide machine wordt geleverd zonder bak, welke wel bij te bestellen is. De machine kan op vrijwel iedere bak met afgeronde of platte randen worden gehangen. Voorzien van wateralarm, lcd-display en toets instellingen met een tijdklok.

Vacumeren en sous vide machine

Voor het vacumeren van uw producten vindt u bij HorecaRama eveneens een uitgebreid aanbod vacumeermachines. U kunt met de producten van HorecaRama uw professionele keuken volledig inrichten naar wens: een vacumeermachine en sealapparaat, een sous vide machine voor het bereiden van gevacumeerd voedsel en alle benodigde accessoires voor uw sous vide machine en andere apparaten.