Cutter

Een hoop tijd besparen en toch die perfecte stukjes knoflook, noten, amandelen of vruchten binnen handbereik hebben? Een groente snijmachine die daar perfect voor is, wordt ook wel een cutter genoemd. Een cutter beschikt over een cutterbak, een messtel en een elektronische aan en uit knop. Met een aantal cutters kan er ook groenten of vlees gesneden worden. Bekijk hieronder onze verschillende varianten.

Cutter

Welke soorten cutters hebben wij bij HorecaRama?

Wij hebben verschillende soorten cutters bij HorecaRama in ons assortiment. Zo hebben wij een gecombineerde cutter en groentesnijder in één waarbij 3 messen geleverd worden, een schijf om mee te snijden, een schijf om mee te raspen, een eierklopper, een spatel en een handige doos om de cutter in op te ruimen. Daarnaast hebben wij ook grotere cutters zoals de professionele cutter van Combisteel die gemaakt is van RVS en die een doorzichtige kap heeft. Hierdoor kunt u goed zien waar u mee bezig bent. Met deze cutter kan maar liefste 8 kilo groenten gesneden worden, 4 kilo vlees of 3 kilo humus. Het zelf snijden op een snijplankje is dus verleden tijd!

Een cutter voor in de horeca en andere producten

Naast de cutters hebben wij bij HorecaRama ook nog andere snijmachines waarmee u uw groenten binnen een handomdraai kunt snijden. Grote hoeveelheden in één keer snijden met een grote mate van nauwkeurigheid, wie wil dat nou niet! Er is een breed aanbod van groentesnijders met messenschijven waar u een kijkje tussen kunt nemen. Wacht niet langer en bespaar veel tijd en moeite in uw keuken door een groentesnijder aan te schaffen.