Winkelschepjes

Winkelschepjes kunt u op allerlei manieren gebruiken in de professionele keuken. Tijdens het bereiden van uw gerechten voegt u een klein schepje zout toe, wat rozijnen of gesneden uitjes. Met behulp van winkelschepjes, die makkelijk in de hand liggen en het juiste formaat hebben, schept u steeds de hoeveelheden die u nodig heeft. Winkelschepjes zijn er in verschillende vormen en gemaakt van verschillende materialen.

Winkelschepjes

Winkelschepjes kopen bij HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u winkelschepjes van roestvrijstaal, van kunststof en van aluminium. De winkelschepjes van kunststof zijn uitgevoerd in de kleur wit en beschikbaar in 5 verschillende groottes variërend van 20cm tot 39cm. De winkelschepjes van aluminium zijn beschikbaar in 6 maten variërend van 18,5cm tot 40cm. De schepjes zijn licht van gewicht. Tenslotte vindt u ook verschillende winkelschepjes gemaakt van roestvrijstaal. Deze schepjes hebben een iets rondere vorm en zijn mooi om te zien.

Een aparte winkelschep en andere benodigdheden

Zoekt u een winkelschepje met een andere vorm dan die van de standaard winkelschepjes dan is de winkelschep van aluminium met bovengreep misschien iets voor u. Een middelgrote winkelschep van 32cm. Ook voor andere benodigdheden voor uw professionele keuken gaat u naar HorecaRama. Pas uw keuze voor materialen aan op de inrichting van uw keuken, voor meer uitstraling. Kies voor een winkelschepje van roestvrijstaal als u roestvrijstalen pannen gebruik. Overigens vindt u bij HorecaRama ook een breed assortiment professionele pannen.

Keukenaccessoires zoals winkelschepjes

Heeft u behoefte aan meer accessoires op het gebied van keukengerei kijk dan eens naar het assortiment van HorecaRama. Niet alleen verschillende winkelschepjes, maar ook een groot assortiment peper en zout molens, vergieten, trechters en zeven zijn beschikbaar. Ga voor al uw keukenbenodigdheden waaronder winkelschepjes naar HorecaRama, de leverancier van alle producten voor horecabedrijven zoals hotels en restaurants.