Staafmixer

Met een Robot Coupe staafmixer kunt u heel veel verschillende gerechten maken. Een staafmixer is handig bij het bereiden van sauzen en soepen, bij het kloppen van slagroom en het mixen van allerlei ingrediënten. Een staafmixer is eigenlijk onmisbaar in de keuken, zeker in de professionele keuken. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een groot assortiment staafmixers waaronder mixers van het bekende merk Robot Coupe. De Robot Coupe staafmixers, verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, zijn mooi van design, uiterst betrouwbaar, van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te reinigen. Kijk naar het uitgebreide aanbod van deze staafmixers bij HorecaRama.

Staafmixer

Assortiment Robot Coupe staafmixers HorecaRama

Kies uit tientallen staafmixers van het bekende merk Robot Coupe. De Robot Coupe staafmixer MP 600 Ultra bijvoorbeeld. Deze staafmixer is speciaal geschikt voor het bereiden van grotere hoeveelheden en geschikt voor intensief gebruik in de grootkeuken en bij voedselproductie instellingen. Met een vermogen van 850 watt, een staaflengte van 600mm wordt deze staafmixer geleverd inclusief wandsteun. Er zijn veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar van de staafmixer van Robot Coupe bij horecagroothandel HorecaRama.

Staafmixers en andere apparatuur

Van het merk Robot Coupe zijn allerlei apparaten te koop die uw professionele keuken verrijken. In een handomdraai vruchtensappen maken met een sapcentrifuge of automatische zeef. Allerlei soorten groenten snijden met behulp van een Robot Coupe groentesnijder, bij HorecaRama verkrijgbaar in tal van uitvoeringen. Verder kiest u uit apparatuur zoals staafmixers, keukenmachines, broodsnijmachines, blixers en cutters. Ook voor de benodigde accessoires voor de Robot Coupe apparatuur vindt u een ruime keuze. Alleen al het aantal schijven dat u kunt aanschaffen is heel groot: rond de 100 verschillende schijven! Bezoek de webshop van HorecaRama om alle producten te bekijken of bel ons voor meer informatie. Ook een demonstratie van de Robot Coupe apparatuur op locatie behoort tot de mogelijkheden.