Ronde Chafing dish

Ronde Chafing dishes zijn perfect geschikt voor het aantrekkelijk presenteren van heerlijke gerechten. Bij de meeste buffetten worden de klassieke rechthoekige chafing dishes gebruikt, maar juist de ronde modellen kunnen zorgen voor een aantrekkelijke en unieke uitstraling. De ronde chafing dishes in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, denk hierbij bijvoorbeeld aan chafing dishes met glazen deksels of met RVS deksels. Bekijk hier al onze ronde chafing dishes:

Ronde Chafing dish

Ronde Chafing dish

Met een ronde chafing dish zorgt u voor een aantrekkelijke uitstraling bij het buffet of catering. Wij hebben verschillende soorten chafing dishes die rond zijn. De eerste optie die u kunt overwegen is een elektrische chafing dish of een ronde chafing dish met brandpasta. Voor sommige modellen zijn ook aparte verwarmunits verkrijgbaar, hiermee kunt u wisselen tussen brandpasta of elektrische verwarming via de losse unit. Erg handig in situaties wanneer er geen elektriciteitsaansluiting beschikbaar is. Daarnaast zijn er ronde chafing dishes met een vast scharnierend deksel of met een los afneembaar deksel. In ons assortiment ziet u ook speciale ronde soep chafing dishes. Deze modellen hebben een diepe langwerpige voedsel pan waarin de soep langdurig warm kan blijven!

Chafing dish kopen bij HorecaRama

De Ronde chafing dishes zijn net als de rechthoekige modellen zeer eenvoudig te gebruiken, de werking is namelijk hetzelfde! Het waterbad in de buitenpan wordt warm gehouden door middel van de brandpasta of het verwarmingselement. Door deze verwarming blijft het voedsel in de voedselpan (deze ligt in het warmwaterbad) lekker op temperatuur! Hierdoor blijven uw gerechten langdurig lekker warm voor uw gasten. Heeft u naast ronde chafing dishes ook nog rechthoekige modellen nodig? Bekijk dan hier onze volledige Chafing dish pagina!