Menu
EUR

Munttelmachine

3 Producten
Toon:
Munttelmachine CS270
Munttelmachine CS270 | simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzichtelijk bekijken bij Horecarama. Meer
Munttelmachine CS270 | simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzic...
€222,64 €184,00 €168,19 €139,00
Je bespaart 24%
Beschikbaarheid laden..
 
Munttelmachine 909
Munttelmachine 909 | simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzichtelijk bekijken bij Horecarama. Meer
Munttelmachine 909 | simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzicht...
€597,74 €494,00 €519,09 €429,00
Je bespaart 13%
Beschikbaarheid laden..
 
Promel Munttelmachine R-801
Promel
Munttelmachine R-801 |Promel simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzichtelijk bekijken bij Horecarama. Meer
Munttelmachine R-801 |Promel simpel en snel kopen voor in de horeca. O...
€3.534,41 €2.921,00 €2.660,79 €2.199,00
Je bespaart 25%
Beschikbaarheid laden..
 
Toon 1 - 3 van 3
Munttelmachine

Aan het einde van de werkdag moet uw kassa worden opgemaakt, al het papiergeld en muntgeld moet worden geteld en er moeten voorbereidingen worden getroffen voor bankstortingen. Met de hand tellen is een onhygiënisch en tijdrovend karweitje, zeker als het om veel geld gaat. Maak daarom gebruik van een munttelmachine voor het tellen van uw muntgeld. Bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van munttelmachines speciaal voor het tellen van muntgeld. Zowel voor kleinbedrijf als voor grote horecabedrijven zijn geschikte munttelmachines voorhanden.[SPLIT]

De verschillende munttelmachines voor muntgeld

Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden als u een munttelmachine wilt aanschaffen. Kies bijvoorbeeld voor een compacte munt munttelmachine met een optimale snelheid en voorzien van verschillende gebruiksvriendelijke optel- en afpasfuncties. Deze munttelmachine kunt u laten stoppen met tellen na bijvoorbeeld 20 munten. Het muntgeld kan ongesorteerd worden gestort in de invoerbak en de munttelmachine zorgt voor zowel sorteren als tellen van alle euromunten die gesorteerd worden gestort in aparte bakken. U kunt ook kiezen voor een iets grotere munttelmachine met grotere invoerbak en een razendsnelle werking.

Munttelmachine voor veelvuldig professioneel gebruik

Wilt u dagelijks grote hoeveelheden munten tellen kies dan voor een munttelmachines speciaal voor het tellen en sorteren van grote volumes geld. Een dergelijke munttelmachine beschikt over een sensor waardoor de munttelmachine niet gevoelig is voor storingen en nagenoeg onderhoudsvrij is. De munttelmachine telt 1200 munten per minuut, heeft 8 muntuitgangen en beschikt over tal van extra opties voor optellen en afpassen. Ga voor een professionele munttelmachine van euromunten naar HorecaRama, uw horecaspecialist.

Munttelmachines en andere kassa apparatuur

Naast een munttelmachine voor muntgeld heeft u tal van andere kassa gerelateerde producten nodig zoals een biljettelmachine, een afroomkluis, een oproepsysteem en een kassasysteem. HorecaRama levert alles wat u nodig heeft en daarbij ook de service die u nodig heeft. Zo kunnen wij uw touchscreen kassa vooraf programmeren en zijn verbindingen met uw kassalade mogelijk. Ga voor uw munttelmachine en andere kassa producten naar HorecaRama.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!