Oproepsysteem

Met een oproepsysteem biedt u uw gasten extra service en voorkomt u lange rijen aan de kassa of toonbank. Gasten die moeten wachten op hun bestelling geeft u een pieper of pager mee waarmee ze kunnen worden opgeroepen wanneer de bestelling opgehaald kan worden. Zorg met een draadloos oproepsysteem zelfs tijdens drukke momenten voor een efficiënte klantenservice. Bekijk in deze categorie de mogelijkheden.

Oproepsysteem

Oproepsysteem horeca kopen bij HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor het aanschaffen van een professioneel oproepsysteem voor de horeca. Kies bijvoorbeeld voor een draadloos oproepsysteem met een bereik van 500 meter zodat uw gasten op hun plek in het restaurant of café kunnen wachten totdat ze een melding krijgen. Een ideale oplossing om de werkdruk van uw bediening mee te verlagen.

Oproepsystemen en andere kassa benodigdheden

Nadat een bestelling is geplaatst aan de kassa geeft u een pieper af met het tafelnummer zodat uw gasten elders kunnen wachten tot hun bestelling klaar is. Niet alleen biedt ons assortiment een volledig oproepsysteem maar ook kunt u piepers afzonderlijk bestellen. Naast oproepsystemen zijn er tal van kassa gerelateerde producten nodig zoals een kassasysteem, bonprinter of kassalade. HorecaRama levert alles wat u nodig heeft. Heeft u vragen over een product? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de showroom.

Hoe werkt een oproepsysteem?

Wanneer bestellingen zijn afgehandeld en wellicht zijn afgerekend kunt u met een controller een pieper instellen met bijvoorbeeld een tafelnummer of een bestelnummer. De pieper geeft u mee aan uw gasten zodat zij elders in uw horecagelegenheid kunnen wachten tot hun bestelling klaar is om opgehaald te worden. Wanneer de bestelling klaar is wordt de gast op de hoogte gesteld met een melding naar keuze. De melding kan met verschillende functies zoals een trilstand, geluidsmelding of met verlichting. Op afstand kunt u deze melding met het draadloze oproepsysteem activeren.