Saus dispenser

Door een saus dispenser te gebruiken bent u altijd zeker van de gewenste hoeveelheid saus, met één druk op de knop. Een saus dispenser geeft vooraf bepaalde exacte hoeveelheden saus af, bijvoorbeeld de gewenste hoeveelheid mayonaise op een portie frites. Er zijn ook saus dispensers verkrijgbaar speciaal voor het doseren van warme sauzen. Een saus dispenser voor warme sauzen heeft hevelbediening en is geschikt voor sauzen tot een temperatuur van 120 graden.

Saus dispensers van HorecaRama

De keuze uit verschillende saus dispensers is bij HorecaRama groot. Voor elke saus is een dispenser verkrijgbaar, in verschillende grootte en zowel voor warme als voor koude sauzen. Ook de dikte van de saus is bij uw keuze van een saus dispenser van belang. U kunt saus dispensers aanschaffen voor emmers of flessen maar er zijn ook saus dispensers met onderbak waarin u de saus doet. Wat u ook zoekt, HorecaRama heeft het. Kijk eens naar het uitgebreide assortiment saus dispensers voor uw professionele keuken.

Een greep uit de saus dispensers van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u onder meer een saus dispenser in de vorm van een pomp die op de deksel van uw GN bak past. Of kies voor de saus dispenser van roestvrijstaal met hefboombediening. Deze saus dispenser wordt geleverd inclusief cilindrische container en is verkrijgbaar in twee maten. Een andere keuze is een saus dispenser met twee, drie of vier compartimenten, uitgevoerd in vierkant model, van roestvrijstaal en met hefboombediening. De keuze saus dispensers is groot en bijzonder geschikt voor de professionele keuken. Zo vindt u tal van dispensers voor grote of kleine emmers, met of zonder deksel, van roestvrijstaal of van kunststof.

Saus dispensers en andere keuken apparatuur

Alles wat u nodig heeft voor uw professionele keuken vindt u bij HorecaRama, van saus dispenser tot voedseldispenser, wafelijzers of een panini grill. Kijk eens naar het uitgebreide assortiment horeca apparatuur en andere benodigdheden en stem de keuze van uw producten op elkaar af zodat u tot de meest optimale inrichting van uw keuken komt. Voor saus dispensers verkrijgbaar in alle soorten en maten gaat u naar HorecaRama.

Lees meer