Leisteen borden

Wilt u een aparte uitstraling geven aan uw restaurant, kijk dan eens naar leisteen borden. Deze lijn is door HorecaRama zorgvuldig samengesteld en bestaat uit een ruime keus uit de Basalt collectie van Revol, Olympia en Professional melamineware. Deze collectie bestaat uit verschillende onderdelen waarmee u uw tafel een bijzondere uitstraling kunt geven en uw gerechten op een aparte manier kunt opdienen. De leisteen borden zijn geschikt voor verschillende toepassingen en wordt onder meer gezien in de Aziatische en Italiaanse keuken. Leisteen is erg leuk om te combineren met ramekins, bijvoorbeeld gevuld met saus. Daarnaast kunnen leisteen borden gebruikt worden in combinatie met houten of bamboe serveerplank waar deze leisteen borden in passen.

Leisteen borden

De verschillende onderdelen van leisteen borden

De leisteen borden bestaan uit verschillende soorten borden en plateaus van meerdere merken. Bijvoorbeeld de Basalt collectie is echter gemaakt van porselein, maar heeft de looks van leisteen. Het steakbord uit deze lijn heeft een afmeting van 33x24cm en in de bovenhoek vindt u een uitsparing voor het serveren van een sausje of voor kruidenboter. Er is een tweede model leisteen bord dat speciaal voor steaks is, heeft aan een zijne een opstaande rand. Deze rand maakt het opnemen van het bord gemakkelijker. Twee andere borden maken eveneens deel uit van de leisteen borden en daarnaast vindt u verschillende plateaus in deze collectie.

De plateaus uit de collectie van leisteen borden

De plateaus uit de uit het assortiment van leisteen borden dienen als “onderzetter” van de gerechten die u wilt presenteren. U kunt op deze plateaus de gerechten direct serveren of u plaatst een kom of schaal op deze plateaus. De rechtshoekige plateaus zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van kleine tot grote.

Leisteen borden combineren

Door de aparte vormgeving, kleur en het materiaal van leisteen borden vraagt de verdere aankleding van de tafel om zorgvuldig uitgezochte onderdelen. Een mooie combinatie kunt u bijvoorbeeld maken met de lijn zwarte kommen uit de collectie schalen en kommen van HorecaRama.