Rietjes

Uw horecaspecialist HorecaRama heeft een uitgebreid assortiment barbenodigdheden waaronder ook rietjes. Kinderen vinden het altijd feestelijk om limonade te drinken met een rietje, direct uit een flesje frisdrank of uit een glas. Bepaalde dranken zoals smoothies en milkshakes maar ook sommige cocktails worden standaard met een rietje gedronken. Bij HorecaRama vindt u rietjes bij de afdeling barbenodigdheden.

Rietjes

Rietjes kopen bij HorecaRama

De rietjes van HorecaRama zijn flexibel en verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder wit en zwart. Door een doos rietjes aan te schaffen heeft u altijd voldoende rietjes in voorraad. Ook voor andere barbenodigdheden gaat u naar HorecaRama zodat u uw bar volledig naar wens, smaak en behoefte kunt inrichten. Het is belangrijk dat uw bar overzichtelijk is ingericht en daarvoor vindt u alles bij HorecaRama, van spoelbakken en spoelborstels tot ophangrekken voor glazen, ijscoupes, apparatuur en rietjes.

Rietjes en andere barbenodigdheden

Aan de bar zijn veel spullen nodig om een snelle bediening van uw gasten te garanderen. Indien u ook cocktails maakt heeft u naast rietjes ook een shaker nodig, barflessen, schenktuitjes, een citroenknijper, ijsblokjes en allerlei andere cocktail spullen. Voor het rondbrengen van drankjes en flesjes met rietjes biedt bijvoorbeeld een antislip dienblad uitkomst. Al deze benodigdheden en vele andere nuttige, handige of noodzakelijke artikelen voor de bar vindt u bij HorecaRama.

Van rietjes tot een milkshake machine

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de volledige inrichting van uw horecaonderneming. U vindt in het assortiment een groot aanbod apparatuur waaronder een milkshake machine, een ijsblokjesmachine, soda siphon, koffiezet apparatuur of een gebaksvitrine maar ook kleingoed zoals rietjes, stampertjes en de benodigde bewaarbakken in GN formaat. Zoekt u rietjes voor uw bar kijk dan eens naar het uitgebreide assortiment horecabenodigdheden van HorecaRama. Door uw aankopen te combineren bespaart u op geld en kunt u uw aankopen op elkaar afstemmen zodat uw horecaonderneming een prima uitstraling heeft.