Horeca tafelbladen

Bij HorecaRama kunt u helemaal zelf bepalen hoe het interieur van uw horeca onderneming zoals hotel of restaurant er uit ziet. Zoekt u een moderne uitstraling of wilt u een intieme, luxueuze of kleurrijke inrichting? U heeft bij HorecaRama een ruime keus uit horeca tafelbladen in allerlei soorten en maten en bijpassende tafelpoten voor uw tafelbladen. U kunt natuurlijk ook ander horeca meubilair kopen bij HorecaRama zoals terrasstoelen, barstoelen of kinderstoelen en kiezen uit een groot assortiment kant en klaar horeca tafels.

Horeca tafelbladen

Het assortiment horeca tafelbladen van HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit veel verschillende tafelbladen in verschillende modellen en kleuren. Een houten tafelblad met een beschermlaag van melamine bijvoorbeeld. Zowel in vierkante als ronde en rechthoekige modellen verkrijgbaar. U kunt ook kiezen uit een assortiment horeca tafelbladen die zijn gemaakt van hogedruk geperste gelamineerde tafelbladen. Deze horeca tafelbladen zijn krasvast, schuurvast en schokbestendig. Daarnaast zijn deze tafelbladen ook nog eens schroeibestendig en hittebestendig tot maximaal 180 graden.

Horeca tafelbladen van hout en graniet

Bij HorecaRama kunt u onder meer ook terecht voor horeca tafelbladen uit de serie “Rutger”. Deze serie horeca tafelbladen is zeer gevarieerd en staat voor kwaliteit tegen een redelijke prijs. Maak uw keuze uit tafelbladen van beukenhout of in een donkerbruine kleur die slijtvast, waterafstotend en hittebestendig zijn. Verkrijgbaar in ronde, vierkante en rechthoekige varianten. Ook granieten horeca tafelbladen vindt u bij HorecaRama, ook in de serie “Rutger” en in verschillende uitvoeringen. Kijk voor alle horeca tafelbladen en bijpassende tafelpoten bij de afdeling horeca meubilair.

Horeca tafelbladen, poten, stoelen en tafels

U vindt bij HorecaRama een ruime keus uit allerlei horeca meubilair. Kies voor terrasstoelen, stoelen voor binnen of klapstoelen. U vindt een ruim assortiment tafels, horeca tafelbladen en bijpassende poten maar ook accessoires zoals parasols of een parasolvoet. Ook voor kinderstoelen en barstoelen vindt u bij HorecaRama een ruime keuze. Wilt u de volledige vrijheid van inrichting kijk dan eens naar alle mogelijkheden op het gebied van losse tafelbladen.