Churros

Churros worden ook wel Spaanse Donuts genoemd. Deze lekkere snack voor tussendoor is gemaakt van gefrituurd tarwedeeg, soms ook wel van aardappeldeeg en komt oorspronkelijk uit Spanje. Ze worden gemaakt in twee varianten: dunne en dikke churros, ook wel porra genoemd. Bij HorecaRama kunt u alles kopen om de heerlijkste churros te maken: churros makers, ook wel doseerders, waarmee beide varianten kunnen worden gemaakt en een speciale churros friteuse. Churros worden vaak in warme chocola gedoopt en ook voor het bereiden, bewaren en serveren van warme chocola vindt u alles wat u nodig heeft bij horecagroothandel HorecaRama.

Churros

Aanbod churros producten

Om churros te maken heeft u allereerst een churros maker nodig, verkrijgbaar bij HorecaRama in twee uitvoeringen: een elektrische en een handmatige churros maker. De handmatige churros maker is geschikt voor 1,5 kilo churros en wordt geleverd inclusief twee gietvormen: een grove en een fijne voor het maken van dikke en dunne churros. Ook de elektrische churros maker wordt geleverd met twee gietvormen en deze churros maker is geschikt voor maar liefst 4,5 kilo churros. Afhankelijk van de hoeveelheid u wenst te produceren kunt u een keuze maken. Verder kan de elektrische churros maker aan de wand worden bevestigd met de meegeleverde materialen. In de churros friteuse worden vervolgens de churros tot goudbruin gefrituurd.

De churros friteuse van HorecaRama

De churros friteuse van HorecaRama is een professioneel apparaat waarmee u naast churros onder andere ook donuts, patat, falafel en spiraalvormige andere snacks kunt maken. Dit komt dankzij de grote ronde vorm die de churros friteuse heeft, in tegenstelling tot meeste 'normale' friteuses die rechthoekig van vorm zijn. De capaciteit van de churros friteuse is 22 liter en het apparaat is zuinig in energieverbruik én olieverbruik. Uitgerust met een sterk geïsoleerde verbrandingskamer, een brander met dubbele zekering en elektrische regelaar. Kijk voor alle churros producten zoals de churros makers en de churros friteuse bij de afdeling braden, grillen en koken van HorecaRama. U vindt bij deze afdeling tal van andere bijzondere apparatuur zoals een salamander, een watergrill of een pasta snijmachine.