Horeca kinderstoel

Ook voor de allerkleinsten vindt u bij HorecaRama benodigdheden voor de inrichting van uw hotel en restaurant. Een flink assortiment horeca kinderstoelen vindt u bij de afdeling horeca meubilair, geschikt voor jonge kinderen die net kunnen zitten tot modellen die geschikt zijn voor wat oudere kinderen. Er zijn bij HorecaRama horeca kinderstoelen verkrijgbaar die gemaakt zijn van hout en kinderstoelen die gemaakt zijn van kunststof. Onder andere van het merk Rubbarmaid dat bekend staat om kwalitatief hoogwaardige producten.

Horeca kinderstoel

Horeca kinderstoelen van hout

De kinderenstoelen voor gebruik in horeca die gemaakt zijn van hout, passen in vrijwel iedere inrichting. Gemaakt van duurzaam beukenhout en gemakkelijk te reinigen. Deze horeca kinderstoelen zijn stapelbaar hetgeen ruimtebesparend werkt als u meerdere horeca kinderstoelen heeft. Verder zijn de houten horeca kinderstoelen voorzien van een tuigje zodat kinderen veilig worden vastgezet in de stoel. Comfortabele zit en verkrijgbaar in zowel een lichte als donkere uitvoering en ook in wit.

Horeca kinderstoelen gemaakt van kunststof

Tot het assortiment horeca kinderstoelen van HorecaRama behoren ook uitvoeringen gemaakt van kunststof. Deze horeca kinderstoelen zijn zeer professioneel en degelijk uitgevoerd en geschikt voor kinderen tot 3 jaar (of 18kG). Omdat de kinderstoel is voor zien van een speciale Microban antibacteriële bescherming is deze horeca kinderstoel gemakkelijk te reinigen. De stoel voldoet aan de norm EN-14988-1 en is stapelbaar.

Kinderstoel, commodes en accessoires

U vindt bij HorecaRama verschillende artikelen speciaal voor uw kleine gasten. Een assortiment horeca kinderstoelen bij de afdeling horeca meubilair bijvoorbeeld. U kunt hier ook terecht voor aparte tafelbladen die passen bij de kunststof kinderstoel. Bij de afdeling schoonmaakartikelen kunt u terecht voor een opklapbare baby commode die u kunt bevestigen in het toilet. Bij HorecaRama vindt u ook mogelijkheden voor de aanschaf van kleurplaten voor kinderen zodat zij zich vermaken in de horeca kinderstoel en kinderbestek.