Horeca toonbank

Uw wilt uw producten graag laten zien aan uw gasten, wat kunnen ze zoal bij u bestellen, welke specialiteiten kunt u bieden? Het tentoonstellen van uw producten geschiedt in een vitrine of met behulp van een horeca toonbank. Indien u een vitrine gebruikt dan kunt u deze vaak maar ten dele gebruiken. Immers, u gaat geen gebakjes stapelen. Met de horeca toonbank breidt u eenvoudig uw vitrine uit waardoor u meer plaats creëert voor uw producten. U kunt de horeca toonbank ook apart, zonder vitrine gebruiken. Plaats deze bijvoorbeeld op uw bar of bij de receptie.

Horeca toonbank

Horeca toonbank voor uw vitrine

Vitrines zijn er in alle soorten en maten, maar meestal kunt u alleen op de bodem van de vitrine uw producten uitstallen. Veel ruimte gaat dan verloren. Door in uw vitrine een horeca toonbank te plaatsen creëert u ruimte om meerdere producten boven elkaar te plaatsen. In een vitrine bijvoorbeeld voor belegde broodjes kunt u op deze manier veel meer broodjes kwijt dan in een vitrine zonder horeca toonbank.

De horeca toonbank los gebruiken

Met name voor niet bederfelijke waren zoals snoep en blikjes kunt u de horeca toonbank ook los gebruiken. Plaats de horeca toonbank op een goed zichtbare plaats zoals op de bar, de receptie of bij uw kassa. Uw gasten kunnen voor zij vertrekken nog een blikje fris meenemen of een zakje chips voor onderweg. Bij HorecaRama vindt u horeca toonbanken van doorzichtige kunststof, variërend in grootte.

Horeca toonbanken en andere aankleding van uw horecaonderneming

Voor de aankleding van uw horecaonderneming heeft u tal van zaken nodig. Naast een horeca toonbank kunnen afzetpalen, tekstbordjes en een scheepsbel handige aanvullingen zijn voor uw inrichting. Ook andere horeca decoratie materialen zoals wijnrekken, een receptiebel, windlichten en kandelaars vindt u bij HorecaRama. Kijk eens uitgebreid naar het grote assortiment decoratie en tafelartikelen en vindt de voor u geschikte horeca toonbank en andere decoratie artikelen.