Chocoladevormen

Chocolade wordt door zeer veel mensen gewaardeerd. Een heerlijke bonbon, een tablet chocolade of een blokje chocola bij de koffie. Als u zelf chocolade wilt maken dan heeft u bij HorecaRama een ruime keus uit chocoladevormen. Vormen voor blokjes en hartjes of vormen om zelf bonbons te maken. Bij de afdeling patisserie vindt u alles wat u nodig heeft voor het bereiden van chocolade, taarten en cakes waaronder ook verschillende chocoladevormen.

Chocoladevormen

De chocoladevormen van HorecaRama

De chocoladevormen van HorecaRama zijn gemaakt van 100% voeding vriendelijke siliconen. Voordeel van een siliconen chocoladevorm is onder meer dat de chocolade gemakkelijk loslaat na bereiding. Een ander voordeel is dat siliconen chocoladevormen overal kunnen worden gebruikt: in de koeling, in een hete oven maar ook in de diepvries. Voorbereide producten plaatst is dus eenvoudig vanuit de diepvries of koeling direct in de voorverwarmde oven.

De keuze uit siliconen chocoladevormen

Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden als u siliconen chocoladevormen wilt aanschaffen. Kijk bijvoorbeeld naar de vorm “Fleury”; met behulp van deze chocoladevorm maakt u 15 chocolaatjes tegelijk. De chocoladevorm Praline is geschikt voor het maken van bonbons en met de chocoladevorm Monamour tovert u chocoladehartjes voor romantische momenten. Verder vindt u chocoladevormen voor onder meer blokjes en kleine tabletjes. Kijk naar het volledige assortiment chocoladevormen van HorecaRama om uw keuze te maken.

Chocoladevormen en andere bakbenodigdheden

Voor het bereiden van cakes, taarten, nagerechten en chocola vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft. Chocoladevormen, cakevormen, allerlei bakvormen maar ook alles voor slagroom, mengkommen en gardes. Met behulp van de apparatuur en accessoires van HorecaRama maakt u de heerlijkste gerechten en chocolade. Garneer uw desserts met chocoladestukjes, presenteer chocoladehartjes bij een romantisch diner of maak zelf de heerlijkste bonbons met behulp van de chocoladevormen van HorecaRama.

 

Vraag en antwoord over de chocoladevormen

 

Hoe werken de chocoladevormen?

Met de chocoladevormen kunt u bijvoorbeeld lekkere bonbons maken voor bij de koffie. Dit werkt op een eenvoudige manier. Als eerste moet u de gesmolten chocolade goed verdelen over de gekozen chocoladevorm. Het is belangrijk om daarna de chocolade die teveel is, weg te halen van de chocoladevorm. Daarna plaatst u de vorm in de koelkast, wachten tot ze hard zijn en smullen maar!

Welke chocoladevormen zijn er allemaal?

Bij HorecaRama hebben wij een uitgebreide collectie aan chocoladevormen. Hierbij kunt u denken aan chocolade in de vorm van een hartje, in de vorm van lippen, bolletjes of vierkantjes. Een chocolaatje in de vorm van een cacaoboon aan de zijkant van een kopje koffie, staat ook altijd erg aantrekkelijk.

Van welk materiaal zijn de chocoladevormen gemaakt?

De chocoladevormen zijn gemaakt van 100 procent voeding vriendelijke siliconen. Door het siliconen materiaal laten de chocolaatjes eenvoudig los en zijn ze snel klaar voor gebruik. Daarnaast zijn de chocoladevormen gemaakt van siliconen ook binnen een korte tijd schoongemaakt.