Handdroger

Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een elektrische handdroger. Het elektrisch drogen van de handen is hygiënischer dan het afdrogen van de handen aan een handdoek en een elektrische handdroger is dan ook aan te bevelen voor gebruik in de professionele keuken en in onder andere de toiletten van horeca gelegenheden zoals hotels en restaurants. Elektrische handdrogers zijn ook goedkoper in gebruik dan handdoeken. Immers, u heeft geen bergen wasgoed met handdoeken die dagelijks moeten worden gewassen, gestreken en gevouwen.

Handdroger

De handdrogers van HorecaRama

De handdrogers van HorecaRama zijn voorzien van een kunststof behuizing of van een roestvrijstalen behuizing. U kunt de keuze van de handdroger dus aanpassen aan de rest van uw inrichting. Door het gebruik van de compacte handdroger met kunststof of roestvrijstalen behuizing wordt ieder contact van de handen met de handdroger vermeden, hetgeen uiteraard de hygiëne bevordert. Deze handdrogers hebben een vermogen van 1650 watt en zijn 26cm hoog.

Extra sterke handdrogers

Wilt u een handdroger met grote kracht, kies dan voor de handdroger met een vermogen van 2100 watt. Uw handen zijn in een handomdraai droog door de krachtige luchtstroom. Ook deze versie van de handdroger is verkrijgbaar in zowel een uitvoering met kunststof behuizing als met roestvrijstalen behuizing. De hoogte van deze handdrogers is 32cm. Kijk naar het ruime assortiment schoonmaakartikelen van HorecaRama voor een ruime keus op alle gebieden van de professionele schoonmaak.

Handdrogers en andere schoonmaak benodigdheden

Wilt u naast het gebruik van een handdroger ook handdoeken aanschaffen dan vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment handdoeken, droogdoeken en andere doeken zoals dweilen en passeerdoeken. Ook voor onder meer bezems, emmers, toiletkranen en toiletborstels gaat u naar HorecaRama. HorecaRama heeft een uitgebreid assortiment schoonmaakartikelen variërend van dweildroogwagens tot linnenzakwagens, vloertrekkers, kruimelvegers en handdrogers.